Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Lagi

kam123kam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem że metin ciągnie mi aby 5% procesora a jak wchodzę do miasta i są sklepy to mam takie lagi że się nic zrobić nie da i jak jestem w mieście to metin tyle samo ciągnie procesora.

Jak expie np.Loch Pająków V2 albo Atlantyda V2 to niema ani 1 laga.

Gram na PandoraMt2.

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem że metin ciągnie mi aby 5% procesora a jak wchodzę do miasta i są sklepy to mam takie lagi że się nic zrobić nie da i jak jestem w mieście to metin tyle samo ciągnie procesora.

Jak expie np.Loch Pająków V2 albo Atlantyda V2 to niema ani 1 laga.

Gram na PandoraMt2.

Wyłącz zbędne procesory (gg, skype, internet, HAMACHI) + wyłącz cienie i nazwy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ludzieee, wiesz co to są lagi? Że gra Ci się nie przycina...ale internet masz słaby i Cię loga,masz opóźnienia jak piszesz na czacie, a jeżeli Ci się gra zacina to wina leży po stronie PC, czyli albo masz mało pamięci ram, albo słaba karta graficzna.. i Cię ścina

@EDIT wejdź do miasta na kanał handlowy i zobacz ile ciągnie ramu z ilu.

Opublikowano

To nie wina PC.

Mam 8 GB Ram i non stop ciągnie 200 +.

200+, czyli ile? Sam system XP ciągnie około 1GB a 7 z 1,5GB a metin z 600m, to wina komputera mówię Ci , bo jest dużo sklepów i postaci i On musi wytwarzać wszystkie tekstury a do tego sprawdzać gdzie kto idzie i co robi i to odwzorowywać, nie tylko Ty tak masz, sprawdź na innym komputerze ......

Opublikowano

Podaj parametry swojego komputera.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...