Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

Razormun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały serwer TS3 bez licencji 32 sloty, dzisiaj wszedłem do konsolki przez program YaTQA i zmieniłem ID, tak po prostu, teraz gametracker nie może zeskanować mojego serwera, gdy loguję się na VPS przez YaTQA nie widzi ona serwera TS3, co mam zrobić żeby to wszystko znowu działało, proszę ogromnie o pomoc!!

Opublikowano

zostaje ci tylko ręczna edycja bazy danych

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

W yatqa po prawej stronie masz Find ID zmień te ID na takie które ustawiłeś wcześniej i będziesz widział serwer następnie przestaw tak jak było aby GT mógł przeskanować.

Opublikowano

Wpisałem w find id "1" i zalogowało mnie przez yatqua, i teraz nie wiem co mam zrobić żeby GT wykryło serwer, nie pamiętam jakie wcześniej było ID, gdzie to sprawdzić?

No i jeszcze jedno przedtem serwer miałem w tej liście w yatqa teraz nie ma muszę wpisywać find id, po każdym uruchomieniu.

(Ja zmieniałem machine ID)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...