Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMT2 why?

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie kiedyś na privie MoltenMT2 . Serwer bardzo fajny całkiem spoko atmosfera i wogole ale po jakims czasie zamknęli serwa i właśnie chcialbym się dowiedzieć jaki był powod zamkniecia. Szukałem ale nie mogę znalezc żadnych info na ten temat.

ruU3AnC.png

Opublikowano

zapewne taki jak przy większości serwerów. Mało graczy, mało chętnych do ładowania w IS. Albo po prostu admin wypiął się na graczy.

who cares?

Opublikowano

No wlas

zapewne taki jak przy większości serwerów. Mało graczy, mało chętnych do ładowania w IS. Albo po prostu admin wypiął się na graczy.

No właśnie z tego co pamietam bylo sporo graczy. Wygląda na to ze poprostu zamkneli bo w dupie graczy maja :(

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ojojoj serwer padł dawno temu i ktoś jeszcze o tym pamięta :D Myślę, że serwer został zamknięty przez brak zarobku z IS'u, ponieważ wszystko było dostępne łatwo w grze. Grałem na tym serwerku troszku, nick "mine". Może ktoś pamięta.

Opublikowano

Jest kilka możliwych powodów dlaczego serwer upadł:

-Mała ilość graczy

-Mały zarobek z is'a

-brak czasu na stawianie serwera przez administrację

-serwer mógłby zostać ddosowany ( atakowany przez hakerów )

noi chyba tyle jeśli jakieś wyniuchaliście to zapraszam do propozycji ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...