Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] za 975 RP

matrix3919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego skina kupić za 975 rp pisać propo :))

Deathblossom elise

Shockblade zed

Muai Thai lee ( mam juz jedna skorke do niego )

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Wiesz, ja na twoim miejscu uzbroiłbym się w cierpliwość i poczekac aż skórka za 975 będzie w przecenie -50% :P Wiesz co 2 skórki to nie jedna :D
A z postawionego tu wyboru wybrałbym Deathblossom elise. Nie widzę specjalnie sensu kupowania 2 skórek do 1 postaci (mam na myśli tutaj Lee), ani nie widzę sensu kupowania skina do postaci, która... Na prawdę dobrze wygląda i bez skina (mam na myśli zeda).

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

Opublikowano

Ja wybrałbym skórkę do Zeda. Moim zdaniem wygląda on epicko w tej białej szacie. :D

Ps. Tak jak kolega wyżej napisał. Najlepiej poczekaj na przecenę i wtedy kup coś. :)

Opublikowano

Bardziej polecam ci skórkę do Zeda - ładny art, ciekawy wygląd i zmienione animacje.

Nie opłaca się kupować 2-giego skina do lee sina. (mówi to osoba z wszystkimi skinami do tristatny)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Elise nie jest jakoś przesadnie fajna na skinie.Za o zed zachwyca w każdej w całej okazałosci.Jego mentalnośc do góry nogami.Klasycznie czarny mroczny.A skin biały z nutką tajemniczości.A lee hm mczasem za free na alienware dajaskiny do niego :D

Straszne zagadki, teorie spiskowe i wiele więcej tylko pod tym adresem

https://www.youtube.com/channel/UCOpRqyhGtVetyFyLKj2g7DA

Czekam na wasze opinie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...