Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot

Picus00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktos moglby mi wypisac WSZYSTKIE postacie ktore mozna zwrócić ? Prosił bym o wszystkich . Like za kazdy post

i za co mozna zwrócić rework/VU

Opublikowano

jak masz stare konto to xin, twitch katarina

Za co ich moge oddac?

Ps: a sivir i master? Tez moge ich zwrócić ? Bo avatar maja zmieniony

Opublikowano

dawno temu mieli revorka i jesli kupiles ich przed rw to ci zwroca, master i sivir tez mozna zwrocic ale master mial reworka z rok temu jak nie lepiej

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

Konto mam ponad półtora roku wiec na 100 go mialem.

Czyli mozna zwrócić garrena heimera rammusa nasusa sivir i mastera. Kogos jeszcze ?

Opublikowano

Niestety możesz zwrócić tylko te postacie które były reworkowane w ostatnich 2 tygodniach ;/ (info od supportu, tak mi napisał riotter)

A tak to możesz usiłować zwrócić Rammusa, lub Heima, ale znając riot napiszą ci że teraz już nie, czy coś w tym stylu.

Teraz to dojeałeś. Ja 7 stycznia poprosiłem o zwrot Rammusa i Garena, którzy byli reworkowani kilka miesięcy wcześniej i otrzymałem zwrot, więc nie ma takiego czegoś.

Nie wiem, mi gościu z riotu powiedział że mi nie zwróci bo za długo z tym czekałem itp.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Visual Upgrade czyli zmiana wyglądu postaci itd... Anivia coś miała, a tania nie jest i nie lubię nią grać.

csyt2-signa.png

Opublikowano

VU oznacza - Visual update czyli aktualizacja wyglądu postaci.

Tak anivia miała VU a bardziej update tekstur.

Opublikowano

Moglby ktos jeszcze napisac formulke jak napisac o zwrot tych postaci:

nasus

garen

master

anivia

twitch

xin

po polsku i po ang bym prosil. Poleci max like

Opublikowano

Niestety możesz zwrócić tylko te postacie które były reworkowane w ostatnich 2 tygodniach ;/ (info od supportu, tak mi napisał riotter)

A tak to możesz usiłować zwrócić Rammusa, lub Heima, ale znając riot napiszą ci że teraz już nie, czy coś w tym stylu.

Teraz to dojeałeś. Ja 7 stycznia poprosiłem o zwrot Rammusa i Garena, którzy byli reworkowani kilka miesięcy wcześniej i otrzymałem zwrot, więc nie ma takiego czegoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...