Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile pociagnie taki serwer vps

Pietrzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile slotow pociagnie najtanszy serwer ovh tzn procesor 2ghz, 512 ram,25gb ramu , potrzebuje serwera do 50 osob i szukam najbardziej opłacalnego rozwiazania

Opublikowano

25GB Ramu nieżle :D:D

a tak serio to bez problemu uciągnie ci z palcem w nosie 50-100 slotów, z czego prawie wcale nie będzie wyorzystywany. Możesz brać.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

mozesz smialo wgrywac licke na 512 a powiedz mi jakie tam jest lacze ?? no i licz na to ze jak ktos ci wydupi ddos'a to sie nogami nakryjesz :) a przy odrobinie szczescia OVH cie od cps'a jak ktos bd dlugo nakurwial bo oni maja takie loty ;d

xxx

Opublikowano

Haha no jakby mial 25 gb ramu to byl by yo potwor, oczywiście chodzi mi o dysk, mam zerowe doswiadczenie jesli chodzi o serwery vps i instalacja, mysle ze nie grozi mi ddos bo ma to byc serwer dla znajomych ktorym podam ip , http://www.ovh.pl/vps/vps-classic.xml , tu pelna specyfikacja, stad prośba o instrukcje instalacji takiego serwera ma tym vps

Opublikowano

Haha no jakby mial 25 gb ramu to byl by yo potwor, oczywiście chodzi mi o dysk, mam zerowe doswiadczenie jesli chodzi o serwery vps i instalacja, mysle ze nie grozi mi ddos bo ma to byc serwer dla znajomych ktorym podam ip , http://www.ovh.pl/vps/vps-classic.xml , tu pelna specyfikacja, stad prośba o instrukcje instalacji takiego serwera ma tym vps

Odezwij się na gg :)

12363461 wszystko ladnie Ci zainstaluej .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...