Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenosiny na West

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam takie pytanie bo chce sie przeniesc z EUNE na EUW i gadalem z supportem i oni mowia ze dywizja moze pojsc w gore lub w dol i chcialbym sie zapytac osob ktore sie przenosily jak tam u was z dywizja po przenosinach ?

Opublikowano

Wszystko zależy od Twojego MMR :C

Ja osobiście jeśli się przeniosłem jeszcze w S3, spadłem z Golda 4, do Silvera 1 ;p

MMR mam taki ze dostaje w goldzie 1 po 19-22 pkt za wina a zaraz wbijam platyne bo jest juz 91 LP :D i tak wlasnie jestem ciekawy

Opublikowano

MMR mam taki ze dostaje w goldzie 1 po 19-22 pkt za wina a zaraz wbijam platyne bo jest juz 91 LP :D i tak wlasnie jestem ciekawy

W takim razie jeśli się przeniesiesz jeśli wbijesz platyne, i przegrasz ten pierwszy mecz kwalifikacyjny, mogą Cie zrzucić do golda I (wg. mnie max).

Ja bym na Twoim miejscu dobił tą Plat 3/4, i wtedy się przeniósł :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

Teraz każdy dostaje w 1 lidze normalną ilość punktów.

Indygo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...