Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM BFBC2 ext_v3.1

solar111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu gram na nexusie i postanowilem sobie dla zabawy sciagnac ext_v3.1

Moj problem wyglada tak:

Włączam wszystko jak należy zaznaczam proces itp gdy włącze gre to wyskakuje komunikat w przypadku firefoxa narzedzie zgloszenia awari i wylacza sie cheat.

W przypadku innego procesu np Utorrent wyskakuje brak odpowiedzi programu i nie dziala..

Prosze Pomóżcie bo niemam pojecia co robic

Moj system operacyjny windows 7 x64

Prosze o Pomoc !!!!!

Opublikowano

Sciaglem jeszcze Mozilla Thunderbird i dzieje sie to samo . Z tego co kolega probowal u sb to nawet na Utorrent mu dziala a mi dzieje sie wlasnie to co napisalem ..

REEEF

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem. Co ma Utorrent do działania cheata?

Przecież to jest program do pobierania torrentów i nie ma nic wspólnego z grą.

Z tego co wiem to obecnie nie ma żadnego ext v3.1 do BFBC2, więc nie wiem skąd posiadasz ten cheat.

Opublikowano

ext_v3.1 musisz odpalic na procesie wiec to dziala .A co do przegladarki to mam z nia problem taki jaki opisalem . A co do cheata to mam go z swoich zrodel :)

o Utorrent chodzilo mi jako przykladowy proces pod ktory mozna wlaczyc.

Opublikowano

strasznie dobre forum a taka prawda ze banda pedalow i gowno potraficie jak czlowiek ma jakis problem pedaly najlepiej wiecie co pogrzebcie sobie w dupie tym forum Pozdrawiam cie admin cipo jebana i cala reszte pojebow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...