Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do 1350.

avoi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jungler za 1350 to Amumu (na bronzie 99% ban), Jax, Evelynn, Tryndamere i Udyr.

Najłatwiejsi do grania z wyżej wymienionych to Tryndamere i Evelynn. W 1 przypadku auto attack we wszystko + slow i heal ze skilli, no i ulti dające nieśmiertelność na 5 sek

Evelynn, niewidoczna przy chodzeniu, op w związku z brakiem Oracla i widzialnymi pinkami. Harras z Q i E, darmowy speed i cleanse z W, AoE slow i dmg z ulta.

Ja sam polecam Evelynn, bardzo trudno uchronić się przed jej gankami, a i Evelynn gankuje się bardzo łatwo (wbiegasz na linie z zaskoczenia i nap#dalasz Q)

Opublikowano

Jedyny problem z Amumu to jego bandaże (skillshoty) i zależność od blue. Jak enemy Cię od niego odetnie, to jesteś w tyle przez całą grę, Amumu jest strasznie manozerny

Opublikowano

Polecam Udyr'a. Sam nim jungluję. Spelle, których przeważnie używam to ghost i smite. Krótko o tym, co przypadło mi do gustu w tej postaci. W - Tarcza oraz lifesteal, super narzędzie do healowania się na mobkach oraz nie raz ratuje pupę z opresji (takich jak ult Cait czy Khartusa). Q - Większy Attack speed dobry zaraz po użyciu E. E - Narzędzie ganku, stun. W połączeniu z ghostem daje Ci dobrego speeda no i jak linia jest trochę pushnięta to doubble kill jest pewniakiem (chyba, że adc ci ucieknie z bota) ;) R - Skill, który możesz miec już od pierwszego lvla Osobiście Nie używam go często. Po jego aktywacji wokół ciebie pojawia się parę razy fala ognia. Mój gank przeważnie wygląda tak: Ghost + E -> Q -> E (bo już zdąży się uwolnić trzeba jeszcze go przytrzymać) -> Q -> W (żeby przeciwnik nie mógł już Cię zaskoczyć jakimś asem z rękawa warto aktywować tarczę). W międzyczacie adc powinien obijać ofiarę i w efekcie zgarnąć killa.

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

Opublikowano

Amumy jest chyba najlepszy na początek. Musisz tylko poćwiczyć bandażem trafianie w przeciwników. Ulti w TF'ie jest bardzo przydatne C :

Opublikowano

Amumu

• AoE stun
  • stun
  • skillshot (jak dla mnie plus)
  • AoE dmg z W
  • AoE dmg z E
  • E zmiejsza cd gdy dostajesz z AA
  • przydatny dla teamu
  • świetny pasyw
  • tankowaty
  • łatwy jak na początek
  • później na 30 lvl'u będą ci go banować - no ale jeszcze długo będziesz wbijał

928011413476457403957.png

Opublikowano

O co chodzi z tym Banowaniem??

Otóż podczas rozgrywek draftowych jak i rankingowych przed wybraniem postaci na jedną rundę dwie drużyny banują po 3 postacie, które mogłyby im sprawiać problem. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

Opublikowano

Udyr... ja osobiście robię itemki z polecanych i tankuję wszystko.

W jungli maksujesz E żeby były ganki, takie podstawowe itemy na niego to tabi/merki, potem coś na hp i resisty czyli np. omen i banshee a później możesz zacząć coś z dmg kombinować (bloodthrister? hydra?). Ale głównie pod tanka nim graj, masz latać i stunować.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Może Evelynn? Z jej pasywką jest bardzo użyteczna w junngli bo omija wszystkie wardy, a pinki przecież można zniszczyć :)

Opublikowano

Za 1350 polecę ci oczywiścię Jaxa

- Do skok

- Stun

- Pancerz z ulta

- Duży dmg

- Tankowaty

Amumu jest dobry do 30 lvl bo jak już wyżej pisali banują

Z droższych polecę ci Aatroxa duży life steal skok slow passyw regeneruję część zdrowia coś jak Anioł stróż ult zwiększa As(attack speed) Zasięg auto attacków z kontrujesz go Teemem ;d

2pqvmzs.jpg

Opublikowano

Za 1350, to zdecydowanie Nasus:

-mocny haras z q (jeśli będziesz stackować)

-tankowaty

-mocny na solo topa

-mocny na jungli

-slow

-aoe dmg 

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Fiddlestick, ponieważ:

Łatwe ganki

Leczenie z W [  nie trzeba potów ]

Spokojnie wydefuje sam dragona

Ogromny DMG z E

Mocne i długie ULTI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...