Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proces tmpaac i winsafe.exe

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wirusem. Mianowicie w procesach mam jakieś tmpaac0440d.exe oraz jakiś WinSafe.exe oba biorą bardzo dużo procesora (przepraszam że procesora jednak zapomniałem jak to się nazywało). Proszę o pomoc oto zdj z menadżera oraz wyniki skanu otl.

Skan OTL (OTL.Txt) Skopiujcie ten link i wklejcie w przeglądarce. Jest to na stronie textuploader dlatego taki dziwny link.

C:\Users\Olaa\Desktop\otlhehe.Txt

Skan OTL (Extras.Txt)

C:\Users\Olaa\Desktop\Extras.Txt

post-1098013-0-30627300-1390851837_thumb.png

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jak widzisz IE zużywa dużo pocka, więc proponuję go zmienić na chrome, czy mozille juz według uznania .

Do logów się nie dostaniemy, bo podana została ścieżka z twojego komputera, więc jak ?
Najlepiej wrzuć w spoiler, albo na stronę typu http://wklej.to/.

Jak najedziesz na ten proces - klikasz prawym na niego - otwórz lokalizację pliku i tam go złapiesz :) Możesz od razu puścić skana na niego.

Jak jeszcze nie było skanowane, to przeskanuj komputer antywirusem, nie zaszkodzi a zawsze coś tam wykryje.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Nie mam antywirusa ponieważ mi nigdy nie był potrzebny każdego wirusa combofixem niszczyłem lecz tego coś się nie da..

Na wklejto nie mogę dodać ponieważ jakiś błąd że dodałem coś takiego...
Chociaż że nic nie dodawałem..

Opublikowano

Ok przeskanowałem kompa otl i dałem aby przeczyścił a teraz jeszcze combofix coś tam porobił były np. dziwne sektory typu 1a itp. myślę że te sektory to mógł być jakiś wirus było tez 7c. Jak na razie już wszystko dobrze działa lecz nie wiem jeszcze dokładnie.

I internet Exploler mi bardzo dużo procesora zabiera.. Chrome mi się długo ładuje coś a ten exploler działa dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...