Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duo Top

Maksymu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

z góry przepraszam, ale temat jest pewnie w złym miejscu lecz nie jestem obeznany na tym forum ;D

Mam taki problem... Gram na serwerze polskim, nie wiem jak go nazwać EUNE, czy WEST nie mam pojęcia za bardzo ;)

Chce iść na jungle, ale nie moge, bo wszyscy idą duo top i nie dają rady na 1v2 i wołają mnie, a mam dopiero 10lvl, wiec daleko do rankedów..

Co mam robić zmienić serw?

Chcę mainować jungle a nie mam jak! xD

Opublikowano

Na 10 lvl nie masz masterek ani runek tak więc polecam iść na topa.

Wyjdzie to także na dobre twojej drużynie, o ile koleś na topie nie smurfuje.

Opublikowano

Masz dopiero 10 lvl i nawet jeżeli chcesz junglować, to raczej Twój team nie będzie wiedział jak się zachować podczas ganków.

Jak wspomniano wyżej, nie masz jeszcze masteries ani runek. Jeżeli chcesz junglować, to możesz spróbować. Powiedz im, że jungla jest lepszym wyjściem i idź na nią.

"Zaklep" ją sobie, bo tak to się robi na tych poziomach i taka zasada obowiązuje. Obejrzyj jakiś poradnik i powinno być ok.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Kup 16 championów i graj na draftowym trybie (tam zawsze gra się z junglą) to taki jakby ranked dla ludzi co 30lv nie mają

Opublikowano

Słyszałem, że można zmienić serwer na west chyba i tam grają jungle na niskich poziomach. Myśle, że na runy by coś sie znalazło mam te 6000 ;)

Opublikowano

Słyszałem, że można zmienić serwer na west chyba i tam grają jungle na niskich poziomach. Myśle, że na runy by coś sie znalazło mam te 6000 ;)

tak, placac 2600 rp, ale na wescie juz od pierwszych lvl'i grajo z junglą

zawsze idz na jungle i cwicz, team ma sobie radzic, to ze soaba nie radze oznacza ze sa slabi

­

Opublikowano

Tak przy okazji to nawet na 30 lvl na normalach nie masz co liczyc na jungle. Wiec albo zmiana servera lub tryb draftowy, bo grajac 400 normali może z 20 razy był jungla.

Druga opcja, jak wszystkie linie są zajete to graj po swojemu czyli idź jungle i nie patrz co i jak, bo masz 10 lvl wiec uczysz się, a wygrana to tylko taki maly bonusik.

Opublikowano

Generalnie granie na niskich levelach z junglą jest totalnie bez sensu. Niestety bez run i z okrojonymi mastarkami jungla jest za wolna i za mało efektywna (za bardzo odstawałbyś z poziomem żeby efektywnie gankować). Dobij spokojnie ten 21 lvl i wtedy zacznij

Opublikowano

Jungla +20 lvl jak będziesz miał runki. Bez run jesteś papierem i jungle czyścisz wolno a na niskich levelach nikt nie ogarnie solo vs duo top.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...