Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewykrywalne cheaty do CS:S?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy są jeszcze jakieś niewykrywalne hacki do cs;s na steam ? Ściągnąłem jednego hacka przez którego dostałem bana na paru serwerach. Czy znajdę jakiś zaufany , niewykrywalny ?

x

Opublikowano

no tak , ale wszystkie co znalazłem "działające" spamują jakimś gównem na czacie z linkiem w którym jest "hack" więc banik od razu leci. a ja szukam takiego który nie spamuje ;_;

x

Opublikowano

Zapewne w każdym hacku jest jakiś config, settings, podaj mi tutaj w code zawartość tego pliku, na pewno gdzieś kryję się to, że spamuje Ci na chacie.

Opublikowano

Jeśli się trochę znasz na komendach tego CS'a to powinieneś w jakiś settingsach czita zauważyć, że jest coś takiego :)

Opublikowano

Jeśli się trochę znasz na komendach tego CS'a to powinieneś w jakiś settingsach czita zauważyć, że jest coś takiego :)

No tak , ale ten plik który "wstrzykuję" przez Injectora składa się głównie z

"ä˝ÜEÁ„e&Ě?IZ@…H

ŔâDµÔń)Őbá™ęĐĽ™:—čëŢ ;nSkb'`ˇôv!ĐĎÝë–îd¤­‚—ą.EÇăÚäĺ–çeŮÝ[ĄŮő_…drÝißg"±xDÉ]äćfiĽÁekÔW!Eęb/_Ő­Í ˇIň%¶1ČD,–m"Ű‘`úó_Óë»q×áśyia¶!tyłA>đČÜó¦%iňŢą$°
"

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...