Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać?

PaczajLeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, w poprzednim sezonie wbilem sobie gold'a strasznie szybko i latwo bez problemow, a w tym sezonie mam jak narazie silver 2.

Ja sie pytam o co chodzi? Podczas wybierania champow, duzo osob spamuje : mid, top, adc, mid only or feed.

Ok ludzie odpuszczaja takiemu typkowi co pisze feed i on idzie na mida i robi idiota przed 3 minuta juz first blood'a.

Dopiero po 3 minucie jak sie ma 3lvl w jungli to sie gankuje a on pada przed i pisze ze to wszystko wina junglera.... , padnie kolejny raz to mowi ze idzie juz feedowac...

Tak samo na innych liniach duzo osob bierze teemo np na nasusa i garena, ale nie potrafia grac, robiac po 0/5 gdy caly czas pushuja linie i nie ma jak ganka zrobic, nie kupuja wardow i padaja i wszystko leci na junglera...

Ja sie pytam (grajac czesto na jungli co ja mam robic?gram czesto j4,vi,seju), oraz na topie (rene,olaf,jayce itp..)

Ja wiekszosc razy wygrywam wlasna linie, nie mam problemow, ewentualnie jak przegrywam w wymianach to poprostu czekam spokojnie na fale minionow pod turretem oraz mam wardy.

Co mam robic zmienic wlasna linie? ludzie czesto wyzywaja a potem wychodza i jak tutaj wygrac rankeda?

Nie kloce sie o linie, czekam co ludzie pisza, jezeli zostaje mi support to ok, tylko nie trawie mida... dostosowuje sie do graczy

Wiem ze moja wypowiedz nie ma ładu i składu ale poprostu nie mam sił już na lol'a( może nie na lola poprostu na idiotycznych graczy)

Opublikowano

drake warduje ja albo czesto pisze zeby supp go zwardowal, ja mam okolo 6lvl to razem z botem i idziemy robic drake(pilnuje tez timingu na smoka).

wygrywam linie ok, ale jak ktos przegrywa to pushuje az pod sam turret? ciezko wtedy zgankowac staram sie pomagac teamowi ale oni poprostu nie potrafia wspolpracowac ;/

czesto pchaja sie na bota bo sa premade i razem przegrywaja ... gankuje im a oni jak te pacholki nic zero a potem placza report jungler itp

Opublikowano

Najpierw napisz tym ceglakom, że idziesz na bota i focus na adc. Spinguj z 200 razy adc z enemy to może wejdzie im to do głowy i się rzucą. Przed wejściem na bota napisz do supporta "stun caitlyn" o ile to jakiś taric. Focusuj adc. Ważna rada: Jak grasz postaciami ze skokiem i przeciwnik również go ma to nigdy nie używaj pierwszy

Opublikowano

Najpierw napisz tym ceglakom, że idziesz na bota i focus na adc. Spinguj z 200 razy adc z enemy to może wejdzie im to do głowy i się rzucą. Przed wejściem na bota napisz do supporta "stun caitlyn" o ile to jakiś taric. Focusuj adc. Ważna rada: Jak grasz postaciami ze skokiem i przeciwnik również go ma to nigdy nie używaj pierwszy

to jest troche smutne ze mialem mocne mmr gold+ i ze rozgralem te 10 gier i mialem 5 wygranych 5 przegranych i jest w silv2... , a w tym silver 2 siedzi zapewne elita z brazu 5... bo cudem wygrali 10 gier...

Opublikowano

Moja rada, weź graj kayle na topie midzie jungli adc supporcie wszędzie i się nią kieruję, na early op jest potem też z ulta w tf'ach, a co do teamu to nie wyzywajcie się pisz flame = lose. a jak nadal wyzywają to zgaś ich. i pinguj pisz i pomagaj i ganki ;)

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Moja rada, weź graj kayle na topie midzie jungli adc supporcie wszędzie i się nią kieruję, na early op jest potem też z ulta w tf'ach, a co do teamu to nie wyzywajcie się pisz flame = lose. a jak nadal wyzywają to zgaś ich. i pinguj pisz i pomagaj i ganki ;)

dobra, zobacze jak z kayle to bedzie wygladalo :) mam nadzieje ze bedzie o wiele lepiej

Opublikowano

Człowieku, ja mam już 6 lose pod rząd mając gold. Wyszkuję mi teraz nawet kurwa silvery V do gry. Last game, syndra mid. Totalnie dominacja linii 6/0 w mid game. Ale bot, dwa polaczki. Vayne 10\1, Kayle i ashe od nas 4\10, 1/8 i mogłem potem nasrać im na głowy bo cały team do assasini, żadndgo tanka xD i ta kayle, sorry, herbata....pfu, tea* NO ŻESZ KURWA NIE MOGĘ, rozumiem Cię, powinny być rankedy 5 premade, kuźwa.

Opublikowano

Jak poleci duży flame z ich strony po prostu TAB i ignoruj. Mi to pomaga, szczególnie gdy gram supportem, i mój adc ma 0/5. Ostatecznie gry 6/20 można wygrać, wystarczy jeden udany teamfight+zgrany teamplay. A co do @UP, Jak chcesz to graj w drużynie rankingowej, tam jest 5x premade.

28bb3w1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...