Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Corki zwrot kasy

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wogóle nie zwracają kasy za nic. Riot zszedł na psy, przykładowo moja sprawa:

Mialem 20 stron run, potem zaprosilem 10 znajomych do gry o lvl-u 10+, i chciałem odzyskać PZ, które wydałóbym na tą strone run, której nie otrzymałem, bo już miałem maksymalną ich ilość, po czym dostałem taką odpowiedz:

Witaj!

Bombowo, że piszesz do mnie w tej sprawie! Wręcz PALĘ SIĘ do pomocy!!

Przyjmij proszę moje przeprosiny w związku z niedogodnościami których doświadczyłeś z powodu tego problemu. Dążymy do zapewnienia graczom najlepszej możliwej jakości naszych usług i robimy wszystko co w naszej mocy by rozwiązywać pojawiające się problemy tak szybko jak to tylko możliwe.

Choć nie jestem w stanie dyskutować na temat tego dlaczego wydajemy rekompensatę w przypadku konkretnych problemów które dotykają naszych graczy, muszę Cię poinformować, że zdecydowaliśmy się nie wydawać takiej rekompensaty w tym przypadku. Z tego względu niestety nie będę wstanie zrealizować Twojej prośby.

Dzięki za cierpliwość i zrozumienie. Życzę Ci powodzenia w dalszej grze.

"Explosion first, questions later."
Pozdrawiam!

Naavle,
Riot Games Player Support

Ale jakis pół roku przed, napisalem z pytaniem, czy otrzymam zwrot, i dostałem taką odpowiedz:

deniskulo (League of Legends Player Support)

Sie 27 08:30 (PDT)

Witaj Przemek,

Jeżeli zaprosisz odpowiednią liczbę znajomych do gry, dodam Ci punktów PZ które wykorzystałbyś na jedną stronę z runami.

''The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it.''

deniskulo

Player Support Riot Games

Riot zrobił się strasznie chamski, nie pomagają już graczom i zaczynają mieć wyjebane, coraz bardziej mnie ta firma rozczarowuje. Niech się uczą od blizzarda, jak miałem problem z battle net'em, ZADZWONILI NA MOJ MR TELEFONU i koles wytlumaczyl mi co mam zrobic, zby działał, gdy kupiłem wowa, a nie moglem wbic wiekszego lvl-a niz 20, DOSTALEM POMOC W CIAGU 20 MINUT! to sie nazywa dobra obsługa

Opublikowano

@up "Riot zrobił się strasznie chamski, nie pomagają już graczom i zaczynają mieć wyjebane, coraz bardziej mnie ta firma rozczarowuje"

Wypluj te słowa jak piszesz do nich z takim gównem to wcale się nie dziwie... Riot zawsze pomagał i pomaga graczom.

Jak wyżej nie zwrócą Ci, za nerfy postaci nie zwracają!

Gdyby był rework to na pewno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...