Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głosowanie na nową mapę !

mikes92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ; Głosowanie na nową mapę w CA

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1242904-Future-map-community-vote

Czy warto zagłosować ?

Odpowiedzieć możecie sobie sami ;

The map with the most votes from the worldwide community will be the winner and all of users who participate vote will receive 5,000 GP!

// Google tłumacz

"Mapę z największą liczbą głosów od społeczności światowej będzie zwycięzcą i wszyscy użytkownicy, którzy uczestniczą głos otrzyma 5000 GP!"

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

5k gp zawsze spoko ;D

Wybieram space station :3

Opublikowano

5k gp zawsze spoko ;D

Wybieram space station :3

Ja wybrałem pustynię :)

Jak ktoś chce wygrać 5k gp, a nie zależy mu czy podoba się mapa to wygrywa na razie te glass building.

I prawdopodobnie zostanie ten glass, bo nikt nie będzie patrzył na mapę tylko na 5k gp.

Też na początku podobał mi się ten space station, ale potem przypomniało mi się lunar labs i quantum i boje się, że znowu będzie mapa bez grawitacji (czy zmniejszoną grawitacją, nie wiem, nie jestem astronomem :P)

Opublikowano

Nexonowi sie troche w dupie przewrocilo. Rozumiem glosowanie na perma, ale na mape? xD Oczywiscie traktuje to pozytywnie, a dodatkowo 5k gp to akurat aidy na speca na ferie : ))

Co zaglosuje to nwm ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

pyt. troszke nie na temat, ile trzeba mieć napisanych postów żeby móc głosować ?

~nieaktualne

miałem załadowaną stronę jakieś 10 min temu, i jak teraz odświeżyłem to ludzie zmienili głosy na Glass Building :D

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...