Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z modem ComputerCraft

danio1954

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo zauważyłem że nawet fajną modyfikacją jest computercraft ale mam takie pytanie czy można za jego pomocą zrobić fabrykę drzew bo wczoraj dodałem tego moda ale nie mogę się w nim połapać a bardzo mi zależy na fabryce drzewa w google był jeden poradnik ale już ten sposób nie działa.

Może ktoś podać linka albo napisać program do fabryki drewna aby drzewo ścinał i dawał do skrzynki bo więcej nic nie potrzebuje

like za pomoc :p

Opublikowano

Wydaje mi się, że w modyfikacji Computercraft nie ma możliwości stworzenia farmy drewna. Stosuje go się żeby zrobić np. zegarek z realnym lub mc czasem, pokazywanie wszystkich działających maszyn, listę zadań, program pokazujący ilość energii MJ i innych jakiej posiadamy.

Opublikowano

Da sie turtlami z cc ale do farmy polecam minefactory reloaded u mnie farma 9x9 potem wood do redstone furnace potem do steam engine x8 i mam prad i duzo charcoalai juz 1800 wooda w systemie ae nadwyżki bo do pieców sie nie zmieściło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...