Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Konto

oblivion9798

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Nie wiem czy dobry dział ale mam do was pytanie :) Mam konto 26 lvl ale za to tylko 2000 dinarów i 230 nx cash ;) I nie wiem doradzicie mi czy opłaca sie tworzyc nowe konto czy grać na tym koncie ? Za dobre sugestie będe dawał plusiki :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Masz może retaile :D? Jak nie to stwórz nowe. Dinarów za dużo nie ma, ale zawsze można szybko je zarobić. Ja w 3 dni średniej gry mam już 10k. Bronie i tak możesz mieć za kuponki, więc dinarki oszczędzasz.

Wniosek prosty. Jak masz retaile i dobre kd to się baw na tym koncie. Jak nie masz retaili i nie szkoda ci NX, które zainwestowałeś (no chyba, ze z reklam) to graj od nowa ^^

@Down

Ja bym założył nowe ^^

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Retaili zero :D nexony za reklamy a ratio 1,295 :D

W masz jakieś wartościowe itemy, bronie, premium czy coś?

Jeśli nie to kichaj to konto i faktycznie zrób nowe, dostaniesz na początek dosyć dinnarów+szybko zarobisz ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

z tego co mam "wartościowego" to tylko z 200 supply boxów :D ale do nich kluczy nie mam mimo ze teraz za 3 kupony klucz jest ;) a z ciekawych itemow to tylko mp7a1 na 9 dni i hp kit na 29 ;)

Opublikowano

szczerze, to ja odradzam robić nowe konto, nie każdy da radę szybko wbić 26 lvl, a to jest troche tłuczenia tych %% ... Moim zdaniem proponuję ci grać tak jak teraz, lub przez kuponki zrobić sobie premium i dostaniesz kase.

Opublikowano

z tych retaili to warte uwagi sa medic kit 2 bo p90 za duzy rozrzut a mp5k to mozna sb kupic :) dzisiaj wbilem nowy lvl i dostalem 16000 dinar :) a i duzo broni sie uzbieralo takich jak mp7a1 k1 pink dsr1 tar gold wiec jest dylemat. Zauwazylem ze dostaje sie duzo dinarow za mapke pow camp.

Wilczek - z tymi broniami to chyba nie warto robic nowego konta dla kilku broni na tydzien.

Opublikowano

z tych retaili to warte uwagi sa medic kit 2 bo p90 za duzy rozrzut a mp5k to mozna sb kupic :) dzisiaj wbilem nowy lvl i dostalem 16000 dinar :) a i duzo broni sie uzbieralo takich jak mp7a1 k1 pink dsr1 tar gold wiec jest dylemat. Zauwazylem ze dostaje sie duzo dinarow za mapke pow camp.

Wilczek - z tymi broniami to chyba nie warto robic nowego konta dla kilku broni na tydzien.

Hej ;p

Chodzi mi o to, że na 8 slocie będzie miał zawsze bronie, które nieważne jakie są, przydadzą się... czasami jest taka konfrontacja, że brakuje Ci amunicji w 2,3,5 slocie... i zawsze pozostaje 8 slot :D (nawet jak tych poprzednich nie załadujesz) Według mnie prawie wszystkie są w porządku na postacie. Na start dostaniesz dużo dinnarów, bronie na parę dni oraz jak będziesz wbijał level to dostaniesz bronie, również z tych wszystkich eventów będziesz zbierał. Ja na twoim miejscu bym założył nowe, lecz zrobisz jak uważasz :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...