Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jinx czy fiora ,za rp.

Sn1p3r :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie ,co kupić do grania na goldzie III ,fiore czy jinx? Ogólnie to wybór dla mnie jest prosty jest to jinx ,ale problem w tym ,że mam ograniczoną ilość RP ,bo mam ich 478 ,a fiora jutro ma być w przecenie.

Ogólnie podoba mi się strasznie fiora (jest to jedyny chemp którego chciałbym kupić i którego nie mam za 6300 zaraz koło jinx) ,ale zastanawiam się czy dam radę nią coś ugrać? Zapytacie pewnie ,czemu w grę wchodzi jinx też skoro mam tylko 478rp ,otóż odpowiedź jest taka ,że mogę doładować sobie te 20zł psc ,ale wolałbym tego unikąć.

Sprawa jinx jest prosta ,naprawdę podoba mi się ten adc ,a poza tym uczę się grać adc ,gdyż jest to moja najsłabsza pozycja i staram się nauczyć grać na tej lini w miarę dobrze. Tak więc podpowiedźcie! Odrazu mówię ,żebyście nie pisali abym nie kupował chempów tylko skórki. Czemu? Bo mam już wszystkie skiny jakie chcę ,a reszta wydaje mi się mierna ,no i nie chcę bez sensu marnować rpków na skina do postaci którą praktycznie nie gram.

Oczywiście lajki lecą :D

Opublikowano

ja jutro tez kupuje fiore .

gralem nia na koncie brata i mi sie bardzo spodobala.

Bardzo mocne ulti

Fajne skile

Doskoki

Jedyny minus to ze jest troche papierowa ale ma duze DMG

Opublikowano

Fiora dobra jest tylko na low elo.

Jinx:

+top3 adc

+AoE ult

+pasyw dodający speeda po kill'u, asyscie itp.

+slow

+stun

Opublikowano

Jinx:

+top3 adc

+AoE ult

+slow

+stun

Właśnie też tak myślę ,gdyż zauważyłem na koncie kolegi (S1) ,że ludzie zaczynają na nią ogarniać ,szczerze mówiąc ,gdybym nie był jakoś tam od nich wyżej to po prostu by mnie zgnoili.

Opublikowano

Jinx:

+top3 adc

+AoE ult

+slow

+stun

No nie wiem, czy akurat top 3, ale top 7 na pewno :)

Co do tematu to ja również polecę Tobie Jinx. Bardzo wygodna i intuicyjna postać. Jej pasywka sprawia, że greedom nie raz uchodzi kill pod turetem płazem ;) Gra się nią na każdym etapie gry dobrze i w early, i w late game. Chyba najlepsze combo to Bicie minionków, żeby dostać attack speeda -> zestunować z E -> poobijać przeciwnika -> W -> Bić do skutku a w razie ucieczki pod tureta poczęstuj przeciwnika R ;) Fiore można łatwo countrować, do tego Q ma długi czas odnowienia i tak naprawdę wystarczy w early poczekać, aż wysra się z Q i można ją bić...

Bierz Jinx ;)

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...