Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThePVP.pl - Pokaż na ile Cię stać! ++ Auto logowanie premium ++ | ++ 1.6.4 ++

avastos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam servera.

Po 1. Ciągle bugi. Nie da się grać.

Po 2. Admin jak już gra na pvp to ma killaure -_-

Po 3. Dostałem bana za NIC

Pozdrawiam.

500.png

Opublikowano

Serwer Godny Uwagi ponieważ :

-Małe ale bardzo rozbudowane areny

-Przyjemna Administracja

-Własny TeamSpeak 3 (ts.thepvp.pl)

Zapraszam i Polecam :D

Opublikowano

Tak, kazdy ma autorskie wszystko, tak naprawde to plugin jakis i autorski..

Co do serwera nie polecam :(

Ban za nic?

Administracja dzieciaki..

Na dodatek mapy z neta..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Tak, kazdy ma autorskie wszystko, tak naprawde to plugin jakis i autorski..

Co do serwera nie polecam :(

Ban za nic?

Administracja dzieciaki..

Na dodatek mapy z neta..

Co do logowania - plugin ten jest używany także na serwerze MyHard, więc jeśli uważacie, że nie jest autorski to znajdźcie go sobie sami. Proste, prawda ;3?

Co do serwera - wszystkie mapy są nasze, więc jeśli gdzieś takie widziałeś to możesz podesłać w tym temacie. Co do banów - nie dajemy ich za nic, więc pewnie robiłeś coś, co jest na serwerze zabronione.

Dostałeś bana i teraz płaczesz na tym forum jaki to serwer jest zły.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up moglbys udostepnic lub podeslac plugin na logowanie premium zrobie ci relame na moim serwir PvP gdzie przecietnie gra 35 na 40 osob kontakt skype: obalacz

Opublikowano

|============================|

|Na serwerze jest aktualnie 20 Osób|

|============================|

|Chcesz się Poklepać Zapraszamy|

|========================|

Opublikowano

Boshe, kolejne gówno na którym właściciel to zjełczały egoista. Ten plugin wcale NIE jest autorski. To pewna nakładka na AuthMe. Tak, dokładnie. Każdy wszystko ma autorskie, a jak sprawdzić /pl i podać liste na chacie to dostaje się BANA za wyrażanie swojej opinii.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Serwer? Prześmieszny :) 
Całkwicie pomijam fakt, że banda graczy z 'skylem' ciśnie na aurze/forcefieldach i innych syfach, ale dawanie potencjalnym graczom bany z powodem, tutaj cytat "wypierdalaj smieciu jebany" świadczy o serwerze bardzo źle. Sam fakt, że napisałem na czacie "xyz ma aurę, można go sprawdzić?" i dostałem za to bana z w/w powodem już niestety dyskwalifikuje ten serwer.

Odnośnie xMonsterPL (dał mi bana z w/w powodem) - jesteś tylko dzieckiem. Nie rozumiesz pewnych spraw, więc zamiast się udzielać na serwerze polecam wybrać się do szkoły - na pewno pomoże Ci to szanować ludzi bo jak w tym momencie zachowujesz się jak zwykły gbur.

Ps. MichuuGTX - do Ciebie nic nie mam, sprawa między nami się wyjaśniła, więc nie hejtuj mnie w sumie za własną głupotę bo to Ty przyjąłeś xMonsterPL do administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...