Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja 1024 sloty

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziesz musiał to załatwiać przez support teamspeak.

Wiem, doskonale sobie z tego zdaje sprawę :P tylko chodzi mi o to czy będę mógł ją usunąć itp

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiem, doskonale sobie z tego zdaje sprawę :P tylko chodzi mi o to czy będę mógł ją usunąć itp

Jeśli będziesz miał dostęp do danego serwera to owszem, hehe :D

Jeśli nie to może być mały kłopot.

Opublikowano

Jeśli będziesz miał dostęp do danego serwera to owszem, hehe :D

Jeśli nie to może być mały kłopot.

no tak, ale jeśli licencja jest zarejestrowana na mnie itp. i ktoś korzysta z licencji bez mojej zgody to chyba raczej mogę coś z tym zrobić czy nie za bardzo :P ?

Opublikowano

no tak, ale jeśli licencja jest zarejestrowana na mnie itp. i ktoś korzysta z licencji bez mojej zgody to chyba raczej mogę coś z tym zrobić czy nie za bardzo :P ?

Ale ty to masz łeb. To po co chcesz komuś oddać swoją licencję którą kupisz a potem chcesz ją usunąć ? Nie trawię cie.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ale ty to masz łeb. To po co chcesz komuś oddać swoją licencję którą kupisz a potem chcesz ją usunąć ? Nie trawię cie.

bo chodziło to że ktoś może okazać się chu*em :) lub inne skomplikowane sprawy

Opublikowano

Jesteś mistrzem kupować dla kogoś licencję, ale mniejsza o to. Jak kupujesz i komuś dajesz to potem nie miej problemów z usunięciem jej. A tak propo nie możesz jej nikomu oddać bo łamiesz regulamin który akceptujesz.

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...