Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch | The Plague Rat

Kedroshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1390829434-U770367.pngTwitch, Szczur Zarazy

Historia:

Wszystkie brudy z niezliczonych fabryk oraz laboratoriów miasta Zaun które spłynęły do ścieków, łącząc się w toksyczną i tajemniczą mieszaninę. Jeden, zatruty szczur Twitch wynurzył się z tego alchemicznego koszmaru. W przeciwieństwie do swoich mniej rozwiniętych kuzynów, Twitch stał się rozumny, tak wszyscy jak inni.... pod warunkiem, że byli tak samo zwariowani. Pomniejszym produktem jego ewolucji było maniakalne szaleństwo jednakże w funkcjonalnej formie.

Umiejętności:

1390832118-U770367.png Śmiertelny jad

Podstawowe ataki Twitcha zarażają cel, zadając co sekundę nieuchronne obrażenia.

1390832256-U770367.png Zasadzka

Twitch staje się na krótki czas niewidzialny; zwiększa się jego prędkość ruchu. Gdy z powrotem staje się widzialny, zyskuje na krótki czas premię do prędkości ataku.

1390832352-U770367.png Beczka Jadu

Twitch rzuca wybuchającą Beczkę Jadu, która spowalnia znajdujące się w jej zasięgu cele i poraża je Śmiertelnym Jadem.

1390832447-U770367.png Zaognienie

Wszyscy przeciwnicy znajdujący się w pobliżu wydalają ze swoich ciał truciznę Twitcha, otrzymując obrażenia za każdy ładunek.

1390832514-U770367.png Ostrzał na Ślepo

Twitch zamyka oczy i strzela z kuszy, uwalniając deszcz bełtów.

Masteries:

1390832718-U770367.png

Runes:

1390833048-U770367.png

Quintessences: 3x Physical dmg / 2x Physical dmg 1x Life steal.

Marks: 9x Physical dmg.

Seals: 9x Armor.

Glyphs: 9x Magic resist.

Build:

1390833828-U770367.png

Ability Sequence:

1390834082-U770367.png

Dzięki za obejrzenie poradnika:)

Miłej gry szczurkiem.

Opublikowano

Fajne, w miarę czytelne, ale:

1. Brak opisu faz gier

2. Mógłbyś dodać kontry

3. Co do masteriesów, w defie zabrałbym 2 pkt z hp regen per sec i wsadził w magic res i armror %

7/10 :)

Opublikowano

Dodaj kto kontruje i kogo kontruje Twitcha.

Może być,lecz mógłbyś napisać poszczególne fazy gry i itemy sytuacyjne. 7/10

Dodam dziś wieczorem, teraz nie mam już czasu.

Opublikowano

Fajne, w miarę czytelne, ale:

3. Co do masteriesów, w defie zabrałbym 2 pkt z hp regen per sec i wsadził w magic res i armror %

7/10 :)

Na adc masterka na armor i mr jest useless.

Opublikowano

Na adc masterka na armor i mr jest useless.

A co full ad i padać od aa soraki?

Quinty i 3 marki na lifesteal. W late zminiłbym shiva na pd. Reszta ok 2/10 :D

Opublikowano

A co full ad i padać od aa soraki?

No tak to już jest że jak grasz adc to robisz się full ad, a ta masterka jest useless, ponieważ daje ona 5% bonusu od naszego BONUSOWEGO armoru i mr więc na adc jest bezużyteczna, jedynie gdy kupimy GA coś tam daje ale nadal jest to bardzo mało i bardziej opłaca się wziąć regeneracje.
Opublikowano

wskaż mi co nie jest skopiowane i dodane od siebie, poza ss z buildem, to dam like

btw, zdjęli ci za to %? XDDD

tosz ja dawno temu mając tutaj konto pisałem 100x bardziej rozbudowane poradniki ale i tak nie wstawiałem, bo były chujowe, ale przynajmniej od siebie a nie skopiowane, serio uważasz że to jest użyteczne, czy coś?

Opublikowano

wskaż mi co nie jest skopiowane i dodane od siebie, poza ss z buildem, to dam like

btw, zdjęli ci za to %? XDDD

tosz ja dawno temu mając tutaj konto pisałem 100x bardziej rozbudowane poradniki ale i tak nie wstawiałem, bo były chujowe, ale przynajmniej od siebie a nie skopiowane, serio uważasz że to jest użyteczne, czy coś?

Runki, build, masterki są moje. Opisu faz gier nie mam kiedy dodać, bo na razie jestem za bardzo zajęty. Owszem jest to użyteczne, ponieważ poprzedni poradnik jest z sezonu 2/3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...