Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EterNexus do serwer altros

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś miałem chwile wolnego czasu więc zrobiłem wam unpackera EterNexus do serwera MPCforum nie musicie zmieniac nic w unpackerze zostały zmienione też rozszerzenia w unpackerze na alt i ros 

Miłej zabawy

link

skan

edit

prosze moderatora o poprawnie tematu na [DL]EterNexus do serwera MPCforum

33748387117269464751.png

Opublikowano

Musisz uważac, Nixo zmieni Ci raty na serwerze. B)

Nie wiem czemu, ale jestem pewien, że zaraz wbije tutaj Harnaś i zacznie pokazywac jakim to jest gównem.

@Top

Unpacker działa bez problemu, testowany, dzięki.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Musisz uważac, Nixo zmieni Ci raty na serwerze. B)

Nie wiem czemu, ale jestem pewien, że zaraz wbije tutaj Harnaś i zacznie pokazywac jakim to jest gównem.

@Top

Unpacker działa bez problemu, testowany, dzięki.

zebys wiedzial ale obiad jem i jakos mi sie nie chce

poza tym eternexus pewnie wzorowany na unpakerze pavcia czy kogos tam z mpc co go udostepnil a podmienic rozszezenia i lzo to nie problem

Elorth <3

1390812908-U247445.png

Opublikowano

Co tam jest takiego wartego rozpakowania?

Można na nim zrobic swojego clienta ponieważ waży bardzo mało ok 500-600mb wypakowany nie pamiętam ile dokładnie.

33748387117269464751.png

Opublikowano

zebys wiedzial ale obiad jem i jakos mi sie nie chce

poza tym eternexus pewnie wzorowany na unpakerze pavcia czy kogos tam z mpc co go udostepnil a podmienic rozszezenia i lzo to nie problem

Elorth <3

A Pavcio to Twój ziomek, co? B)

Znajomości to Ty masz... Twoje ziomki zmieniają raty na serwerze, przy odblokowanym p2p porcie dla ip != localhost.

Sam też jesteś znakomitym programistą, wszystko to dla Ciebie 5 minut.

A teraz możesz już wypierdalac śmieciu.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

eter nexus jest wygodniejszy w uzyciu jednym zaznaczeniem wypakowujesz cały client ;) Pozatym MPCforum ma niezabezpieczona binke wiec wystarczy otworzyć ja hex edytorem i wziac sobie lzo i xtea ;)

No właśnie, tyle wystarczy więc po co to udostępniać w eter nexusie? Niech się męczą jak sami nie potrafią.

Opublikowano

eter nexus jest wygodniejszy w uzyciu jednym zaznaczeniem wypakowujesz cały client ;) Pozatym MPCforum ma niezabezpieczona binke wiec wystarczy otworzyć ja hex edytorem i wziac sobie lzo i xtea ;)

wygodniejszy ale jakbys chcial nim przepakować klienta pod siebie to chuja, bo ci rozpierdoli strukture całego klienta heh

#ELOTHR MOGE CIE DOTKNAC JESTES TAKI ZAJEBISTY

1390812908-U247445.png

Opublikowano

wygodniejszy ale jakbys chcial nim przepakować klienta pod siebie to chuja, bo ci rozpierdoli strukture całego klienta heh

#ELOTHR MOGE CIE DOTKNAC JESTES TAKI ZAJEBISTY

Rozwala tylko property reszte wypakowuje jak nalezy ponieważ w property sa w folderach a b oraz c znaki specjalne dlatego nie chce wypakowac plikow dlatego crashuje sie struktura clienta

33748387117269464751.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma co z tego serwera wyciagac jedyne co jest tam fajne to waga clienta.

40117680099074104760.gif                                                 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...