Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupiony przedmiot Allegro.pl jak potwierdzic?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dwa dni temu zamowiłem pewną rzecz na allegro i dzisiaj dostałem takiego emeila od sprzedającego : 38701476645840099601.jpg

i teraz pytanie jak mam potwierdzic ten zakup, bo nie wiem ? :D

Opublikowano

Płacisz przez pay4u czy tak zwyczajnie? Jeśli dokonałeś już wpłaty to wyślij mu kopię przelewu czy coś.

Opublikowano

Płacisz przez pay4u czy tak zwyczajnie? Jeśli dokonałeś już wpłaty to wyślij mu kopię przelewu czy coś.

Płacę przy odbiorze.

Opublikowano

Na allegro może nie ustawiłeś tego jak chcesz przesyłke otrzymać i jak zapłacić , ew jak dałeś to może koleś nie ogarnął , skontaktuj się z nim i mu napisz ; )

Opublikowano

Moim zdaniem to mail wysyłany z automatu przy każdym zakupie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Logujesz się i wchodzisz na swoje konto, a następnie wybierasz przedmiot, potem opcję i "Płace".

Dalej...

Wybierasz metodę płatności i klikasz zapłać. Możesz płacić przelewem tradycyjnym jak nie masz konta w banku.

Na koniec klikasz zapłać i już.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Napisz temu kolesiowi że wybrałeś za pobraniem i niech wyśle, bo każdy się boi napisać a później przez takie coś są nieporozumienia.

Moim zdaniem, On wysłał Ci coś takiego bo kupiłeś przedmiot i pewnie zamknąłeś kartę albo przeglądarkę bez wybrania sposobu zapłaty i przesyłki, też tak kiedyśmiałem.

Opublikowano

No to wybierz po prostu tak jak masz 2 SS w pierwszym punkcie, przesyłkę pobraniową i kliknij zapłać. ;__;

Jak zamknie kartę,albo wyłączy przeglądarkę to już nie można wybrać. Trzeba pisać do sprzedawcy.

Opublikowano

No to wybierz po prostu tak jak masz 2 SS w pierwszym punkcie, przesyłkę pobraniową i kliknij zapłać. ;__;

Ale ja juz wszystko uzupelnialem i wybralem przesylke pobraniowa itp...

Nie rozumiesz że jak zamknie kartę,albo wyłączy przeglądarkę to już nie można wybrać? Trzeba pisać do sprzedawcy.

Nie zamknalem zadnej karty.

Opublikowano

Jak zamknie kartę,albo wyłączy przeglądarkę to już nie można wybrać. Trzeba pisać do sprzedawcy.

Jakbyś popatrzył na SS powyżej, to byś zmienił zdanie.

Ale ja juz wszystko uzupelnialem i wybralem przesylke pobraniowa itp...

Nie zamknalem zadnej karty.

Tylko co napisałem Ci wyżej wystarczy, nie masz obowiązku innego kontaktu ze sprzedającym, niż ten formularz wyżej.

Jak już mu tak zależy to potwierdź odpisując na wiadomość, skoro formularz uzupełniłeś. Dziwny jakiś gość.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jakbyś popatrzył na SS powyżej, to byś zmienił zdanie.

Tylko co napisałem Ci wyżej wystarczy, nie masz obowiązku innego kontaktu ze sprzedającym, niż ten formularz wyżej.

Jak już mu tak zależy to potwierdź odpisując na wiadomość, skoro formularz uzupełniłeś. Dziwny jakiś gość.

Sorka, mój błąd, napisz do niego dla upewnienia i tyle, jak nie napiszesz zaszkodzić może, a jak napiszesz to na pewno nie zaszkodzi :D

Opublikowano

Temat do zamkniecia.

@EDIT: Zapomniałem że sam moge zamknąć xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...