Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry za rejestracje

Yenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym wszystkim przedstawić stronkę na której dostajemy gre za zarejestrowanie się do gier z linków. Stronę wykonałem Ja sam. Jest bez zbędnych Survey i sms Premium. Czarno na białym.

Jak to działa:

1. Rejestrujesz się z linków podanych ( min 5 rejestracji do różnych gier)

2. Sprawdzasz swoje IP

3. Wysylasz wiadomosc na maila podanego niżej. W wiadomosci e-mail podajesz swoje IP ( bo tylko tak moge sprawdzic czy wykonales rejestracje)

4. Jesli wszystko się zgadza to ja wysylam gre. Sa to klucz Steam/Origin.

Zarabiam na rejestracjach. z tego mam na nowe klucze i czesc pieniedzy dla mnie. Mysle ze jest to uczciwe :)

Strona:

x

Zapraszam

http://www.swiatnerda.pl <----- sieć serwerów!

Opublikowano

Ok, Witam.

Tak, wiem cba... na pewno FAKE ;/ Niesty nie znam nic lepszego. Przed chwila pierwsza osoba dokonała rejestracji i zaraz wysylam klucz tlyko mam problemy z OP bo ustawilem sobie szkic i cos nie dziala.

Gry:

Dead Space

Dead Space

Crysis 2

Mirror's edge

Bornout itp.

Oamietajcie ze gry wyslylam recznie, wiec moze to chwile potrwac.

Opublikowano

Poświęciłem trochę czasu i zarejestrowałem się

na 5 gierkach.

Zobaczymy czy to prawda, bo trochę wali ściemą.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ok, Witam.

Tak, wiem cba... na pewno FAKE ;/ Niesty nie znam nic lepszego. Przed chwila pierwsza osoba dokonała rejestracji i zaraz wysylam klucz tlyko mam problemy z OP bo ustawilem sobie szkic i cos nie dziala.

Gry:

Dead Space

Dead Space

Crysis 2

Mirror's edge

Bornout itp.

Oamietajcie ze gry wyslylam recznie, wiec moze to chwile potrwac.

Gry z humbla? Serio?

Reklamujesz stronę, w dodatku są na niej reflinki więc radzę skasować linki nim moderator Cię ubiegnie i wlepi bana na 30d.

Opublikowano

Faktycznie, strona to nie fake.

Dostałem klucz do MoH.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

No tak reklamuje. Lecz nie jest ona Fake czy cos. Skaciu wlasnie odeslalem maila :) Postaraj się dać opinie. Strona nie jest oszustwem i myślę że powinna zostać bo użytkownicy tylko skorzystają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...