Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dalej tak banują za hacki?

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim doszło do fuzji za kamermoda praktycznie nie dało się złapać banana.

Po fuzji już drugi raz próbuję i w końcu na 15lvlu na wilkach zostaję zbanowany. Było to jakieś 3 msce temu.

Czy nadal tak banują za hacki? Czy już się to uspokoiło?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Fishbota nie używam.

Ja gram tak:

Pelerynek uzywam klikając pojedyncza, a nie cały czas. Waithacka nie używam. Expbota mam włączonego jeżeli odchodzę, ale to na jakieś 1-2h. Ustawiam wtedy prędkość chodzenia na 10, aby postać prawie w ogóle się nie poruszała, bo ucieknie ze spota i godzina w dupie :D

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

No teraz jakoś bardziej banują. Wcześniej jakoś leciałem na kamermodzie do 75 lvla i nic nie było :D teraz to częściej łapią, kolegę złapali kilka razy .(po fuzji)

Opublikowano

Przykręcili śrubę, ostro banują.

Dalej tak jest.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dobrze że zaczęli banować ... Jak widziałem tone fishbotów to aż mnie krew zalewała ^^

@topic. Mojego kolegę jakoś tydzień temu zbanowali za WH i SH

Sytuacja może się uspokoić tak po 4-6 miesiącach po fuzji, musisz poczekać aż przestaną GM'owie patrolować, ale i tak nigdy nie masz 100% że nie zostaniesz zbanowany

#JebacSygnatury

Opublikowano

Teraz dobrze pilnują bo dużo GM-ów przypada na serwer, po fuzji i praktycznie zawsze jakiś jest. Szczerze mówiąc bardziej opłaca się grać bez cheatów na chwilę obecną.

Opublikowano

Ja wam powiem tak, jeśli umiesz grać na botach i wiesz kiedy go wyłączyć to Nigdy nie wyłapiesz bana, ale jeśli cały czas ciśniesz na botach nawet wtedy gdy jest full ludzi obok ciebie to się nie dziw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...