Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mage bomb ktoś pamięta?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś jeszcze pamięta wyjebisty program Asty Magebomb?Osobiście ja pamiętam i szukam w internecie lecz nie moge znaleźć wszelki ślad po nim zaginoł i mam pytanie czy ktoś go jeszcze posiada?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Hahah Pamiętam szukam go od paru miechów ale z tego co wiem pod najnowszą wersje tego nie znajdziesz ale ja np mam skrypt w xenobocie na podobizne tego :s

xmMfHrm.png
Opublikowano

xenbot?Ja znam tylko TA i Elf bota a Asta wydała chyba mage bomba ostatniego pod 8.54 czy jakąś tam wersje.A ten xen bot to to działa tam?bo chce sobie na nowo pozabijać noobow :D

Opublikowano

A myslałem że chcesz pod najnowszą tibie . To neistety nie znam pod 8.54 ale wiem że był podobny skrypt na elfa tylko że go nie mam nigdzie w notatniku niestety ;] a magebomby nie znajdziesz raczej kiedyś szukałem i szukałem i dupa

xmMfHrm.png
Opublikowano

szkoda bo to był bardzo fajny programik no cóż tamte lata nie powrócą szkoda teraz jakieś kebaby panują nad pvp real tibi bo mało polaków spotykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...