Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UPLOAD CLIENTA NA HOSTING, KTÓRY NIGDY NIE WYGAŚNIE!

Mordek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś oddaję wam do korzystania napisany i umieszczony na serwerze hosting plików do 2GB.
Pliki wam nigdy nie wygasną i nie ma żadnych limitów dyski mam takie że itak ich nie zapchacie bo nie robię żadnej reklamy poza udostępnianiem tego dla użytkowników mpc.

Link:

ashad.pl

PS:
Nie ponoszę odpowiedzialności za pliki umieszczane na hostingu.

:)

Opublikowano

Pliki nie wygasną bo będzie mi to na rękę

To jest wersja beta ale pliki pozostaną.

Po wersji beta dodam reklamy i między innymi będę reklamował swoje usługi.

Reklamy wam nie przeszkodzą a ja zarobię :)

I nikt nie musi się martwić o nowe linki do clienta :)

Opublikowano

Żałosne, widziałem podobnego gotowca w necie ;) pliki może nie wygasną, prędzej strona za prawa autorskie

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Żałosne, widziałem podobnego gotowca w necie ;) pliki może nie wygasną, prędzej strona za prawa autorskie

Taa ?

To podaj linka...

Ja mam prawa autorskie do tego....

Skrypt robiony na zamówienie przez użytkownika tego forum

@EDIT:

Nie chcesz nie używaj nikt cie nie zmusza :)

Opublikowano

Szukałem juz okolo rok temu, jak chcialem postawic takie samo gówno jak to :D ale mam jeszcze linka z moim hostingiem pobugowanym ale działa xD, z tego co wiem to gosc dawał na portal spryciarze

dziwne ze modek nie zamknął tego tematu, jest tego od zaye*ania w necie, i jeszcze sie przyznal ze ma zamiar na tym zarabiać, a po drugie to reklama.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Szukałem juz okolo rok temu, jak chcialem postawic takie samo gówno jak to :D ale mam jeszcze linka z moim hostingiem pobugowanym ale działa xD, z tego co wiem to gosc dawał na portal spryciarze

A tutaj nic nie jest pobugowane raczej ale to narazie beta więc błedy proszę zgłaszać w tym temacie to poprawię ;)

dziwne ze modek nie zamknął tego tematu, jest tego od zaye*ania w necie, i jeszcze sie przyznal ze ma zamiar na tym zarabiać, a po drugie to reklama.

To nie jest żadna reklama udostępniam wam stabilny hosting, na którym będzie można dodawać clienty serwerów...

Bo takto albo wolne serwery albo premium albo linki wygasają albo limit...

Tut jest limit do 2GB i robię to dla was więc proszę o pozostawienie tematu.

Jeśli potrzebujecie inne rozszerzenia pisać pod tematem dodam :)

Opublikowano

Che się nachapać wartościowych plików ;<

Jeśli coś wrzucasz to każdy ma do tego dostęp.... to jest chyba logiczne jak wrzucasz do neta innym to chyba wszystkim nie ?

Zresztą nie zamierzam pobierać żadnych plików poza swoimi, które tutaaj trzymam

Opublikowano

@UP mega ostatnimi czasy szwankuje przynajmniej mi ;p

więc ja sobie wrzucam do siebie i wy też możecie za free :)

chyba tylko tobie. Mega to najlepszy hosting jaki jest w sieci, Upload tam mam 10x większy niż na innych serwerach więc. :p

Gorzej jest z download'em bo na IDM mam troszke większy. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Polecam.bardzo fajny hosting plików.

Nie wiem co wy macie do tego hostingu działa jak należy

Napisał to ktoś kto ma 1 post na koncie xD ...

@2up

Racja, ja go używam i nie mam żadnych problemów choć na IDM rzeczywiście trochę lepiej by to szło, ale coż ... Nie można narzekać :)

@topic

Przyda się, ale tylko w awaryjnych przypadkach :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Taa ?

To podaj linka...

Ja mam prawa autorskie do tego....

Skrypt robiony na zamówienie przez użytkownika tego forum

@EDIT:

Nie chcesz nie używaj nikt cie nie zmusza :)

Tu nie chodzi o prawa autorskie strony, lecz o zawartość hostingu. Nie masz nad tym kontroli jakie pliki będą uploadowane (np. filmy) i jesteś głupcem, ponieważ hosting umieściłeś w Europie (ogarnięci wiedzą gdzie zamieścić maszynę, by mieć w dupie prawa autorskie :P). Jak dla mnie ten temat to reklama swojej stronki, która ma dać autorowi przychód. Co do samej idei... tak jak wiele osób pisało, każdy woli wrzucić plik na portale typu mega.co.nz/chomikuj.pl itp. bo tam też pliki nie wygasają. Ja osobiście jestem takiego zdania, że client jest stworzony do danego serwera, czyli potrzebny jest dopóki serwer działa. Nie stoi więc nic na przeszkodzie, by clienta trzymać na swoim dedyku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...