Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie i zawstydzanie

xhrTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO! Moi koledzy ostatnio stwierdzili, że wolą neverwintera od prawdziwego D&D, i że prawdziwy jest *hu*o*y, wolą tego hack 'n' slasha. Dlatego chciałem im pokazać że ta gra nie zasługuje na nazwę d&d bo to zwykły mmo i nie zważając na fabułę można w tydzień osiągnąć end-game. Akurat mam jeszcze tydzień ferii zimowych, więc jest chwila. Stąd moje pytanie. Jaką klasą, i w jaki sposób można w tydzień wbić high-lvl, czy robić questy, jeśli tak to jakie itd. itp. Jeśli macie jakiegoś bota/hacka ułatwiającego nabijanie lvl to piszcie. Liczę na szybką pomoc :D

Opublikowano

Żaden bot żaden hack. Każdą postacią można wbić w tydzień 60, o ile będziesz młucić długie godziny przed kompem. Najłatwiej z kolei chyba bedzie ci grać solo hunterem. Ostatnio wlasnie w tydzien go wbilem na 60. Oczywiscie taki lvl osiagniesz tylko robiąc wszystkie questy po drodze. Gra głównie opiera sie na fabułę i to ona pcha Ciebie nas wyższe poziomy postaci. Z mobow exp jest ale nie taki zeby grindowac je godzinami jak w przecietnym mmo. Tutaj moby sa dodatkiem podczas wykonywania zadań. W gre gra sie jak w dobrej klasy single player rpg. Oczywiscie nikt nie każe ci zagłębiać sie w fabułę i możesz kwestie dialogowe przewijać tak jak opisy questów. Nie polecam, bo stracisz duzo zabawy. Oczywiacie 60 poziom nie jest szczytowym osiągnięciem w grze. Na 60 odblokowywuja sie 2 kampanie do przejscia z nagrodami w postaci itemow oraz permanentnych bonusów do statystyk. Obie kapmanie to z kolei gameplay na okolo miesiąc. Oczywiście o ile robisz 2 na raz. Zostaje zdobycie dobrego eq, co nie jest tez super łatwe. Epickie dungeony, które sie wlasnie na 60 lvl odblokowywuja wymagaja odpowiedniej ilosci gear score żeby na nie wejść. To skolei wymusza fazowe zdobywanie coraz lepszych itemow. Druga kwestia ze bez dobrego party z dobrymi ludzmi nie przejdziesz takiego dunga.

Gra jest naprawdę fajna i potrafi wciągnąć. Osobiscie mam tylko 2 postacie na 60. Straznika i huntera. Szybciej jednak mi sie biło lvl hunterem z racji ogromnego dps i kozackich AoE. Szybciej mimo tego iż straznikowi lvl od 36 do 60 biłem na evencie exp x2.

60 lvl w 7 dni jest jak najbardziej realny ale czy warto siedziec tyle godzin przed kompem? Jezeli cie nie meczy tak długa rozgrywka i dalej daje ci fun z gry to jak najbardziej spoko, wbijaj ile wlezie.

Podsumowując bierz huntera i rob questy, wal grube gdziny przed kompem, a 60 bedzie twój szybciej niz myślisz. Nie zapominaj o daily questach, na ktorych mozna sporo zarobic na nowe wyposażenie.

Opublikowano

Mam taki uniwerasalny. Ogarniam dobrze pvp i pve. Expiło sie naprawde przyjemnie. Za chwilke edytuje ten post i podam ci co i jak.

https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/113302729406836276142/5973583423937779761

Dopiero teraz daje, bo nie miałem zbytnio czasu, a musialem to ogarnąć na smarcie, bo nie ma mnie w domu i ciezko bylo mi screena skilli zrobic.

Na niebiesko masz skille na ktorych masz sie skupić i w sumie to tylko ich używasz. Reszte bierzesz w zasadzie tylko po to zeby droge do nastepnych odblokować. Czerwony X zastepujesz zielonym ptaszkiem i masz build tak jak ja.

Na starcie staty rollujesz tak aby miec najwiecej głównego statu czyli zręczności i rozsadku w 3ciej kolejności siły. Reszta statow sie nie przyda. Skup sie na tych 2 pierwszych czyli zreczbosc i rozsadek. Potem przy rozdawaniu statow co 10 lvl tez pakuj zrecznosc i rozsądek.

Opublikowano

Po co w to grać? Czy ty wiesz jak wygląda end game? Jest po prostu beznadziejne. Robiąc kręgi groy i shrandar trzeba wydawać astralne, żeby zdobyć bonusy z tej misji. Jeśli chchesz chodzić na dungeony, aby coś zarobić musisz mieć eq za chwałe, a system pvp jest popie*dolony. To nawet nie jest pvp, tylko jakieś przejmowanie obszarów -.- W dodatku czesto trafiasz na przeciwników którzy zdejmują cie na całe kombo. Aha jeszcze dungeony - jeśli nie masz co robić cały dzień i nie masz gildi, to nawet nie licz że znajdziesz drużyne szybciej niż w 4h............ W dodatku na specjalne dungeony biorą tylko cw do dpsiu, 1 cw i czasem tanka. Czekałeś te 4h i dostałeś się do drużyny? Bylo by szkoda żeby lider drużyny wywalił cie przed zbieraniem dropu :) - cały end game. Powodzenia w grze

Opublikowano

Naprawde ludzie cie musza nie lubić, ze tak cie wywalają. Zwyczajnie jesteś aż tak słaby, że nikt ciebie nie chce. Do chodzenia na dungi wystarczy set za 2k astralnych. Gra nie jest dla malych dzieci. Trzeba umiec grać żeby grać. Moby za silne? Idz sie wyplakac gdzie indziej, że rogalem nie mozesz tankować jak w wowie. CW ponadto nie ma najwiekszego dps, a tyko sie przydaje do kontroli tłumu. Trzeba wydawac astralne, po co w grze moneta ktora sie nie obraca i nie jest konsumowana. Brak tego doprowadzil by do gigantycznej inflacji i upadku gospodarki. Zdobycie eq za chwale zajmuje hmm... 2 dni? Na kanale lfg mozesz pisac ze szukasz drużyny, a o ile umiesz grać to cie wezmą. Do tego dochodzi kolejkowanie, wystarczy zapisac sie do kolejki i autonatycznie zostaniesz dodaby do zbilansowanej drużyny.

Opublikowano

Ja staram się grać bez is. Na czystym 60 lvl mam 10k gs.. nikt nie bierze do drużyny z taką ilością gs. Jeśli jesteś w kolejce to prawie zawsze wpadniesz na ciekawego buga dotyczącego podziemi :) Gram tankiem 40% res. dmg, Moby na dungach biją 10k ze skilla, bossy ściągają cie na hita. Może dlatego drużyny dobiera się tylko pod cw - pod kontrole i dps? Ta gra kompletnie nie ma balansu. W tej grze bug na bugu... pvp wyglada tak - albo członkowie twojej drużyny wyjdą, albo przeciwnej. Nie ma szans wygrać 4 vs 5 na 60lvl gdzie każdy ogarnia swoją klase.

Opublikowano

Ja staram się grać bez is. Na czystym 60 lvl mam 10k gs.. nikt nie bierze do drużyny z taką ilością gs. Jeśli jesteś w kolejce to prawie zawsze wpadniesz na ciekawego buga dotyczącego podziemi :) Gram tankiem 40% res. dmg, Moby na dungach biją 10k ze skilla, bossy ściągają cie na hita. Może dlatego drużyny dobiera się tylko pod cw - pod kontrole i dps? Ta gra kompletnie nie ma balansu. W tej grze bug na bugu... pvp wyglada tak - albo członkowie twojej drużyny wyjdą, albo przeciwnej. Nie ma szans wygrać 4 vs 5 na 60lvl gdzie każdy ogarnia swoją klase.

Tank ma cos takiego jak aktywne blokowanie. Podnosisz tarcze i dostajesz 0 dmg. Dlatego jest to tank. Skilli na dungach sie unika albo blokuje. Po to sa czerwone obszary żeby widzieć gdzie walnie zaraz skill. Osobiscie nigdy nie spotkałem sie z bugiem na podziemiach. Najlepsze pt to tank healer kontroler i dps x2 do dps najlepiej ranger na duzo mobow i gwf na elitki. Taki squad to bajka. 10k gs spokojnie wystarcza żeby t2 dungi robić. Dla tanka set z pvp nie jest zachwycajacy i lepiej kupic niebieskie itemy t2 z AH plus jakas epicka broń dla dobrego dmg. Tankiem gra malo osob i itemy sa w tak atrakcyjnych cenach, że nie można narzekać. Tankiem niejednokrotnie w pvp 3vs1 wygrywałem. Grunt to dobry build i ogarnianie. Gra pvp tankiem opiera sie na knockbackach. Walisz łańcuch skili, chowasz za tarcze, odnawiasz skille i znowu łańcuch skilli. Grunt to grac zespołowo, to gra mmo. Jak masz support to ugracie każdy mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...