Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout strony piramida By DvvP

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary widać, że coś próbujesz w Adobe Photoshop ale to Ci nie wychodzi ;/

NAWET Kolumna GRACZY|GILDII nie jest równa z Panelem gracza. ;/

Opublikowano

Ja nic nie probuje te prace są robione na odpierdol. Kiedyś robiłem to ps i tak leży to wrzucam. Co Ty myślisz że na te forum wrzuce coś lepszego ?:)

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja nic nie probuje te prace są robione na odpierdol. Kiedyś robiłem to ps i tak leży to wrzucam. Co Ty myślisz że na te forum wrzuce coś lepszego ? :)

I tu wyszła egoistyczna postawa z Twojej strony.

"Dam im jakiś syf, który robiłem 10 lat temu, po co mam im wrzucić coś fajniejszego?"

Jak masz wrzucać tutaj byle jakie prace, jak to nazwałeś na "odpierdol", to po co wrzucasz cokolwiek?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak chcesz coś udostępnić coś na te Forum to udostępnij coś co zaciekawi innych użytkowników. Nikt nie wykorzysta twojej pracy bo są wiele wiele lepsze na tym forum np. MrZielsko, Wredna, I wiele wiele innych...

Opublikowano

Ja nic nie probuje te prace są robione na odpierdol. Kiedyś robiłem to ps i tak leży to wrzucam. Co Ty myślisz że na te forum wrzuce coś lepszego ? :)

jak masz wrzucać taki shit to lepiej wgl nie wrzucaj bo jak się na to patrze to aż mnie serce boli :x

nlcEZxg.png

Opublikowano

Jak widzę takie tematy to jestem za tym, by każdy temat w tym dziale najpierw musiałby być zaakceptowany przez moderatora. Przecież to jest... tak słabe, że trudno to opisać słowami, by nie urazić autora...

Opublikowano

No nie całkiem chyba to się nadaje do jakiegoś użytku :/

Ale jeśli chcesz to mogę ci mniej więcej pomóc to ogarnąć więc napisz do mnie na PW :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...