Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańsza opcja kupowania golda przez telefon.

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym kupić golda przez telefon (sms, dzwoniąc coś takiego) kiedyś była opcja daopay przez którą można było kupić golda po cenach przelewu.

Teraz jest inny system kupowania i nie moge znaleźć tego, wiecie gdzie to jest lub czy teraz jest inna tania opcja płatności telefonem?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Niestety nie ma :/. Ewentualnie, jeśli masz z T-Mobile za 40 zł 1940 golda, ale i tak wychodzi dużo drożej, niż przy płatności online.

Opublikowano

jesli chcesz to tez jest paysafecard kupujesz w sklepie jak doladowanie do telefonu ale nie wszystkie sklepy to maja

tu mozesz sprawdzic czy gdzies w twojej okolicy jest punkt sprzedazy

https://www.paysafecard.com/pl-pl/?gclid=CIK8yebInrwCFcJd3god9WoAGg

wiem ze pytales o sms albo dzwonienie ale to sie lepiej oplaca ja z tego korzystam i jestem zadowolony przemysl sprawe bo warto ;)

Opublikowano

jesli chcesz to tez jest paysafecard kupujesz w sklepie jak doladowanie do telefonu ale nie wszystkie sklepy to maja

tu mozesz sprawdzic czy gdzies w twojej okolicy jest punkt sprzedazy

https://www.paysafecard.com/pl-pl/?gclid=CIK8yebInrwCFcJd3god9WoAGg

wiem ze pytales o sms albo dzwonienie ale to sie lepiej oplaca ja z tego korzystam i jestem zadowolony przemysl sprawe bo warto ;)

On ma 30 pare złotych na koncie i musi to wydać :> Najbardziej opłaca się zadzwonić za 30,75, najwięcej golda za to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...