Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana za gry STEAM

Radesh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym się wymienić za pewne gry na platformie STEAM.

A więc do rzeczy interesuje mnie cs: 1.6/S/GO wysłane najlepiej w formie klucza aktywacyjnego, a w zamian oferowałbym:

- Dark Messiah of Might & Magic Multi-Player

- Dark Messiah of Might & Magic Single Player

- Dota 2

- Dota 2 Test

- Enclave

- Half-Life 2: Deathmatch

- Half-Life 2: Lost Coast

- Left 4 Dead 2

- Portal First Slice

x

steamek.gif

Wszelkie osoby zainteresowane proszę się wypowiadać lub pisać na GG: 48289930 ; )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po 1.
Dark Messiah było w CDA - wartość mniej niż 15zł
Dota - darmowa.
Enclave - crap z 2003r (jak nie lepiej)
HL2 Deathmatch i Lost Coast jest/ było darmowe dla użytkowników kart nVidia
L4D2 było darmowe (teraz w sumie bez wartości)
Portal tak samo jak HL2
Dodatkowo jest to konto steam, co o wiele zmniejsza wartość.

Nie dał bym złamanego grosza
Po 2.
Zakaz handlu na forum.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dodatkowo opinia dzieci mnie nie interesuje :-)

podam Ci proste przykłady które nawet dzieci z pewnymi urazami zrozumieją.

otóż w pewnym sklepie telewizor kosztował 1500zł, ale postanowiono go oddać 1 osobie która bedzie na niego chętna. oczywiście ktos go dostał, a rok później przyszedłbyś do tego samego sklepu i powiedziałbyś ze chcesz telewizory za darmo bo kiedys za tyle poszedł? gratuluje rozumu:-)

nie liczy się ile coś kosztowało kiedyś tylko stan faktyczny rzeczy.

Cs:go w wersji beta został wydany za darmo i pewnym osobom rozdano wersje pełne gry, więc idąc twoją logiką jest on nic nie wart bo kiedys byl darmowy :-)

Source z 2lata temu miał rabat spory wiec też jest nic nie wart a cs 1.6 jest starą wersją cs'ow wiec tez jest nic nie wart....

Jest to konto steam dlatego jest ono wiecej warte a nie mniej, widac ze jestes jakimś intrernetowym cwaniaczkiem który chciał zabłysnąć ale Ci się nie udało

czlowieku zanim cos napiszesz to pomyśl 2x albo i wiecej.

i stosuj się do tego co pisalem w #1 poście

osoby zainteresowane mają pisac a nie spamboty...

Pozdrawiam.

Opublikowano

"kolego"
Wiesz czym jest własne zdanie?

dodam tylko taki prosty przykład.

Moje konto steam:
6s2tmw.jpg

jest wycenione na ponad 3500$ (wg Ciebie tyle powinienem dostać)
Jednak nie ktróe gry są stare i ceny steamowe (20 albo więcej Euro) są już dawno nie aktualnie, bo można je dostać za dużo dużo więcej (nie mówię o ruskich kluczach). Nikogo nie interesuje w jaki sposób Ty dostałeś swoje gry, interesuje ich to, że chociażby klucze do gier można dostać dużo taniej, niż Ty chcesz
Dodatkowo jako że jest to konto steam, jest przypisane na maila którego ja mam, a co za tym idzie w każdej chwili mógłbym zmienić hasło.

A woje argumenty wsadź sobie w dupę. Bo znaleźć naiwniaka każdy potrafi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nikogo nie interesuje w jaki sposób Ty dostałeś swoje gry.

To po co piszesz że wszystkie gry są darmowe? skoro nikogo to nie obchodzi, sam sobie zaprzeczasz.

Dodatkowo jako że jest to konto steam, jest przypisane na maila którego ja mam, a co za tym idzie w każdej chwili mógłbym zmienić hasło.

Tak bo problemem jest wejść w zakładke Konta "zmień adres e-mail" To że Ty jesteś takim leniem nie oznacza że możesz mierzyć wszystkich swoją miarką

A woje argumenty wsadź sobie w dupę.

Taka moja opinia: Kulturalny to Ty jesteś naprawdę, mam racje a co za tym idzie to Cię denerwuje więc musisz pokazać jaki jesteś wulgarny?

Bo znaleźć naiwniaka każdy potrafi.

Nie szukam naiwniaka tylko osoby która zechciałaby się zamienić grami.

@PS

Nie pisz tu już nic po tylko mi tu spamujesz, jestem autorem tego tematu i nie życzę sobie takich wypowiedzi szczególnie pozbawionych kulturalnych odniesień do określonych użytkowników.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...