Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiec Tak Co Robić Z Łukiem

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 56 lvl mam eq oblecha u7+8,lekkiego u7+8 i kriss u7+5 sp sin 99 +13 rang 99 +13 varik puszek i co dalej kupowac ? Do jakiego lvl moge chodzić z tym eq z góry dzieki :) I czy jak wbije eq to tym sinem cos bede robil na glacy

Opublikowano

Mam nadzieję że masz jakiekolwiek sl'ki? Bo jak nie to ani łuk ani sp nie zostaną w pełni wykorzystane. Kup łuk pustynnych u7+8 z kox oslo, podstawy nie kupuj bo to dno.

Pomocnik
Opublikowano

Oblech spokojnie do 85/90 lvl , zalezy jaka oslo , lekki mysle , ze do 90 ( tez oslo ) , graj na glacy rangiem bo jak siepniesz kryta to pozamiatasz . :) sina mozesz na arenke wykorzystac

Opublikowano

Zalozyles 2 tematy i piszesz o tym samym w dwóch tematach?.

Kup zwiada. Zapewne i tak nie masz pojęcia o grze więc mozesz kupic tez pajame czy pirata i isc expic na lod do 99 .

Tyle z mojej strony , za duzo osob zaklada teraz po 2-3 tematy i nabija posty refami i odpowiedziami na kazdy post. Moze to dozwolone, ale potem osoba z 1000 postów jest lepiej postrzegana w odpowiedziach , niz taka ktora ma 100 , 100 sensownych postów na koncie

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...