Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Wbijajcie!

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano kilka dni temu pisałem o telefonie na sprzedaz postanowiłem go sprzedac w skupie telefonow i moje pytanie jest takie czy musze miec skonczone 18 lat? Bo wydaje mi sie ze niczegp nie bede musoał podpisywac.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Weź sobie legitymację i po problemie... Słownie nie możesz podać ponieważ on nie ma gwarancji, że to co ty mówisz to prawda.

Opublikowano

Dane spisują gdy telefon nie posiada pudełka ze zgodnym numerem IMEI.

Jeżeli takie posiadasz IMEI zgadza się to raczej dane nie będą potrzebne

Opublikowano

Niestety w jednym skupie gosc powiedział ze legitka nie wystarczy poprobuje jeszcze w innych moze w marketach typu tesco?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Siemano kilka dni temu pisałem o telefonie na sprzedaz postanowiłem go sprzedac w skupie telefonow i moje pytanie jest takie czy musze miec skonczone 18 lat? Bo wydaje mi sie ze niczegp nie bede musoał podpisywac.

Jeśli telefon jest sprawny to nawet nie miałbym zamiaru sprzedawać go w skupie telefonów. Na allegro lub w innych miejscach zarobisz 2 razy więcej. Przykładowo telefon jest warty 500 zł to Oni dadzą Ci 200...

U mnie w miejscowości normalnie wzięli od kolegi i nic nie musiał potwierdzać itp. Ma 16 lat

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie potrzebujesz mieć skończonych 18 lat aby coś dać do skupu, ale to Ci się nie opłaca. Tak jak Dziobak Górnik wyżej napisał, na allego i tym podobnych stronach sprzedasz go w 2 razy wyższej cenie.

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...