Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Prosił bym o podesłanie linka na którym jest dokładna instrukcja jak kupic konto premium tf2(Przez sklep Mann Co)

2. Czy takie kupowanie jest bezpieczne?

3. Najtańszy itemek kosztuje 0.39$ ile to będzie kosztować na polskie złotówki ?

4. Według was najlepszy set na spya z Dzwonem Umarłego

5. Gdy na tydzień mam limit powiedzmy 10 przedmiotów do zdobycia, to itemki z osiągniec się liczą, tak jak normalne?

6. Czy odpali na takim sprzęcie tf2

Inte® Celeron® CPU 2.00GHz 1 GB nvidia geforce 5200

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

1.

http://www.mpcforum.pl/topic/411650-tut-kup-konto-premium/ 

2. Jest jak najbardziej bezpieczne.

3.Najtańszy itemek to chyba 5 lub 7 centów.

4. Jeżeli grasz dobrze snajperem (headshoty) to ambasador + zwykły nóż.

5. Nie liczą się(?)

6. Nie znam się :U

1. Nic nie widziałem, i z tego poradnika nadal nic nie wiem.

3. Według autora poradnika, najtańszy to 0.39 euro, to jest to samo co cent ^.-?

4. Nie gram snajperem. :x

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

1. http://www.mpcforum.pl/topic/411650-tut-kup-konto-premium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1099432-tut-premium-tf2-za-026e/

http://www.mpcforum.pl/topic/664358-tut-kupno-premium-do-teamfortress-2-za-pomoca-paypala/

3.

0.39 US$ =
1.1964438 złotego polskiego
5. Nie liczą się do dropu tak samo, jak bronie.

1. Nic nie widziałem, i z tego poradnika nadal nic nie wiem.

3. Według autora poradnika, najtańszy to 0.39 euro, to jest to samo co cent ^.-?

4. Nie gram snajperem. :x

1. Jak nie potrafisz zrozumieć prostego poradnika, to zrezygnuj z zakupu premium.

3. Nie.

4. I tak ambasador to najlepszy pistolet dla szpiega. A celowanie nim w głowę ma się nijak do celowania w głowę snajperem.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

1. Prosił bym o podesłanie linka na którym jest dokładna instrukcja jak kupic konto premium tf2(Przez sklep Mann Co)

3. Najtańszy itemek kosztuje 0.39$ ile to będzie kosztować na polskie złotówki ?

5. Gdy na tydzień mam limit powiedzmy 10 przedmiotów do zdobycia, to itemki z osiągniec się liczą, tak jak normalne?

1. @up

2. To jedyny z dwóch sposobów. Drugi to taki, że ktoś ci da premium w postaci itemka (prawie 4 euro) a ty go aktywujesz.

3. Teraz bodajże jest Giftapulta za 0,07 euro. A 0,39 dolara to ok. 1zł.

5. Nie liczą się z osiągnięć, tylko drop.

6. Sprawdź sam. Wiem że TF dużo waży, ale ci tego nie powiemy.

Opublikowano

4 według mnie lepiej korzystać z peleryny nożownika. lepiej się kampi z nim

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Możesz sobie sprawdzić na tej stronie, ale nie wierz jej w 100%.

http://systemrequirementslab.com/cyri

Tak, tylko nie jestem na tym sprzęcie, jestem teraz na komputerze rodziców.

4 według mnie lepiej korzystać z peleryny nożownika. lepiej się kampi z nim

Przed zepsucie się komputera grałem nią, i grało się normalnie, ale jak ktoś ko przeszedł to mnie było widać i to było słabe. Zresztą ona podobno jest dla kampiących noobów. ;D

28u5tsm.jpg  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na 6 pytanie moge ci odpowiedzieć, że ci pójdzie spokojnie ;)

Minimalne:

procesor: 1,7 GH'z
512Mb RAM
Karta graficzna zgodna z DirectX8

Sugerowane:
procesor: 3,0 GH'z

1GB RAM

Karta graficzna(...) DirectX9

Mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

na 6 pytanie moge ci odpowiedzieć, że ci pójdzie spokojnie ;)

Minimalne:

procesor: 1,7 GH'z

512Mb RAM

Karta graficzna zgodna z DirectX8

Sugerowane:

procesor: 3,0 GH'z

1GB RAM

Karta graficzna(...) DirectX9

Mam nadzieje że pomogłem

Konfiguracja minimalna (nieaktualna): Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, procesor 1.7 GHz, 512  MB RAM, karta graficzna zgodna z DirectX® 8.1 (wymagana obsługa SSE), mysz, klawiatura, połączenie z Internetem

Konfiguracja zalecana (nieaktualna): Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, procesor Intel Pentium 4 (3.0 GHz lub szybszy), 1  GB RAM, karta graficzna zgodna z DirectX® 9.0, mysz, klawiatura, połączenie z Internetem

Ze strony TF'a skopiowałeś, a nawet nie przeczytałeś że nieaktualne, pisze jak byk...

Opublikowano

Zapomnij o odpaleniu TF2 na tym sprzęcie a nawet jeżeli to gra będzie całkowicie niegrywalna. Możliwe, że to przez sprzęt powstaje błąd z innego Twojego tematu.

Opublikowano

Nie chce robic spamu wiec przyatakuje tutaj ^^ ile € mozna zarobic w ciagu tygodnia? :-)

Zacytuj ktos jak bedzie mi odpowiadal bo moge zapomniec ze pisalem tutaj cos :-D :-D

Opublikowano

Nie chce robic spamu wiec przyatakuje tutaj ^^ ile € mozna zarobic w ciagu tygodnia? :-)

Zacytuj ktos jak bedzie mi odpowiadal bo moge zapomniec ze pisalem tutaj cos :-D :-D

Zależy, czy na dropie czy handlu. Na dropie to max 0,30 dolarów (cena 1 ref'a), a na trade nawet klucze, nie zawsze oszukując, jest kilka sposobów, np. skupowanie kart kolekcjonerskich za scrapa/dwa, a sprzedawanie za ref'a.

Opublikowano

Zależy, czy na dropie czy handlu. Na dropie to max 0,30 dolarów (cena 1 ref'a), a na trade nawet klucze, nie zawsze oszukując, jest kilka sposobów, np. skupowanie kart kolekcjonerskich za scrapa/dwa, a sprzedawanie za ref'a.

No fajnie, a teraz po polsku bo nie grałem w to jeszcze i nic nie kminie :D

Opublikowano

No fajnie, a teraz po polsku bo nie grałem w to jeszcze i nic nie kminie :D

Czego dokładnie nie wiesz? Postaram się wytłumaczyć niektóre pojęcia

ref - metal rafinowany (1,00)

Klucz - Przedmiot do otwierania skrzynek, cena się zmienia dosyć często.

Karty kolekcjonerskie - Można je zdobyć z niektórych gier, zarówno F2P jak i te które musimy kupić

Scrap - Metal ze złomu (0,11), można go porównać do dwóch broni (bo w pewnym sensie jest dwoma brońmi.)

Jak coś, daj znać tu lub na Steama, postaram się coś wytłumaczyć o grze.

Opublikowano

Jeśli natrafisz na świeżaka, który odpakował Burning Flames Team Captaina i kupisz go od niego za czapkę, to nawet 4917$, ale jest na to bardzo mała szansa. Jednak są trade'arzy, którzy zarabiają setki $ (a przynajmniej wymieniają się itemami wartymi tyle $), więc całkiem sporo.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...