Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor

Losha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki dylemat, posiadam kartę graficzna GF 8800 gt i zasilacz 550W i chcę kupić Intela i5 i czy ten jest dobry czy to jakaś "podróba" że na rynku chodzi po 100zł... Intel Core i5-430M SLBPN <----- opłaca się go kupić??

Opublikowano

Nie patrz się na samą nazwę,liczy się model-ten nie jest dobry,do tego przy tej karcie owy procek będzie się nudził,tu wystarczy zwykły podkręcony C2D.

Opublikowano

Czy to nie jest czasem procesor do netbooka.

kup sobie q6600 i podaj nazwę płyty głównej to pomożemy Tobie dobrać procesor.

Opublikowano

Nie patrz się na samą nazwę,liczy się model-ten nie jest dobry,do tego przy tej karcie owy procek będzie się nudził,tu wystarczy zwykły podkręcony C2D.

Nie gram tylko w LoL'a, chce pograć w BF'a 4, COD Black Ops itd... ;P

Opublikowano

Ten procesor co napisałeś jest dedykowany dla laptopów. Procek do komputera firmy Intel i5 jest wart (najtańszy) ± 300 zł.

QYUhDIk.png

Opublikowano

Nie gram tylko w LoL'a, chce pograć w BF'a 4, COD Black Ops itd... ;P

na 8,8k nie odpalisz bf 4,wydaję mi się że lepiej obrać budżet i udać się do działu "komputery" i tam Ci złożą zestaw.

Opublikowano

na 8,8k nie odpalisz bf 4,wydaję mi się że lepiej obrać budżet i udać się do działu "komputery" i tam Ci złożą zestaw.

Odpalę BF'a, bo akurat pisałem niedawno w tamtym dziale i powiedzieli mi, żebym złożył właśnie taki zestaw, bo reszte mam dobra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...