Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/etc/rc.d/config not found ;x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie odrazu przy 1 botowaniu virtualboxa wyskakuja błedy ze owego czegos nie znaleziono xD I do tego apache22 czasem przejdzie dalej a czasem warning ze blad ;d To mi psuje wszystkie plany ;/ dzis cala noc siedzialem i nic nie zrobilem ;o Prosze o pomoc ;d Wrecz błagam ;d

Opublikowano

Jak robisz maszyne to tak:

logujesz sie

potem piszesz sysinstall

konfigurujesz maszyne

potem piszesz /etc/rc.d/netif restart

/start wybierasz 1 i dziala xD

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

no własnie o te pliczki mi chodzi ;d i ten sam blad co wyzej z ttego co zauwazylem to powiazane to jest z apache22 - gdzies znalazlem tut zeby te apache22 zainstalowac ale jakims cudem u mnie nie znajduje komendy na wywołanie tych apaczow xD

Ogolnie to juz probowalem na wszystkie sposoby postawic maszyne w sensie ze na win 7 na bsd z networkiem mostkowanym na hamahi na NAT i wciaz ten bład ;/ w Temacie http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/ Pisze ze to niby gotowa maszyna ale jak to rozumiec ? :D

Jeszcze jedna sprawa mimo ze nie rozwiazałem tamtej xD zy da sie postawic serwer bez hamahi na swoim komputerze bez wykupywania serwerow? Jesli sie da to prosilbym link do tuta lub jakies objasnienie ;d

Zaraz moge dodac ss tego błedu ;d

http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/855/oghz.png

i 2 z /etc/rc.d/conf

http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/163/lfur.png
Opublikowano

można postawić serwer na no hamachi lub no ip do nohamachi musisz mieć liveboxa czy tam Ruter a no ip nwm niestety u mnie nie da się nic z tych rzeczy mam kabel..

co do błedu z apache22

zainstaluj od nowa maszynę coś zwaliłeś podczas sysinstall

Opublikowano

no tam tylko zmiana ip pozniej te 4.2.2.3 net mask 255.0.0.0 i 2x ip z koncowka 100 zmienialem ;d

Tego nie było ;p Te pliki maja zainstalowanego Apacha ;d moj blad

Opublikowano

Dobra ktos mi z tymi apachami pomoze ? bo 4 raz od nowa stawiam wszystko i nic...

Pomijajac ten WARNING ze apache22 nie wystartowaly i idac dalej jak na tutkach ustawiam wszystkie ip domeny maski itp . i do sedna teraz sie powinno wpisac /etc/rc.d/netif restart wpisuje i wyskakuje ze not found ale botuje jakies pliki i na koniec tez not found ;x

Moze miec znaczenie jesli nie odznaczam na poczatku cable connetions a mam LTE PLUS ?

Opublikowano

Dobra ktos mi z tymi apachami pomoze ? bo 4 raz od nowa stawiam wszystko i nic...

Pomijajac ten WARNING ze apache22 nie wystartowaly i idac dalej jak na tutkach ustawiam wszystkie ip domeny maski itp . i do sedna teraz sie powinno wpisac /etc/rc.d/netif restart wpisuje i wyskakuje ze not found ale botuje jakies pliki i na koniec tez not found ;x

Moze miec znaczenie jesli nie odznaczam na poczatku cable connetions a mam LTE PLUS ?

Pokaż plik /etc/rc.conf.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...