Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co się zmieniło w WarRock od czasów G1 ?

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie co się zmieniło w War Rocku od czasów G1, bo od tamtego czasu praktycznie nie grałem, nie emigrowałem konta i przepadło (ale nie szkoda, 42 lvl tam był tylko). Interesuje mnie sprawa hackerów, laggów itp. i ogólnie czy da się grać ?

Poza tym jak to jest z płatnościami sms, premium i wgl (na G1 kupowało sie premium gold na 3 dni i kupowało się bronie premium na 30 dni (famas itp.) teraz też można tak czy nie )?

Druga sprawa to ta odnoście hackerów, bo widziałem tu sporą listę oficjalnie zbanowanych graczy i teraz pytanie czy to serio tak dużo teraz banują czy jak i czy mają teraz lepszy anty-cheat czy dalej śmieć ? -.-

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Siema, mam pytanie co się zmieniło w War Rocku od czasów G1, bo od tamtego czasu praktycznie nie grałem, nie emigrowałem konta i przepadło (ale nie szkoda, 42 lvl tam był tylko). Interesuje mnie sprawa hackerów, laggów itp. i ogólnie czy da się grać ?

Poza tym jak to jest z płatnościami sms, premium i wgl (na G1 kupowało sie premium gold na 3 dni i kupowało się bronie premium na 30 dni (famas itp.) teraz też można tak czy nie )?

Druga sprawa to ta odnoście hackerów, bo widziałem tu sporą listę oficjalnie zbanowanych graczy i teraz pytanie czy to serio tak dużo teraz banują czy jak i czy mają teraz lepszy anty-cheat czy dalej śmieć ? -.-

1.Pytanie. Zmienilo sie dosc sporo. Dodane sa nowe mape i bronie. Teraz moze stworzyc 4 bronie a zeby jedna bron stworzyc musisz kupic trzy bronie z itemshop-u za dinary i jeszcze musisz zdobywac 3 rozne sztabki i klejnoty. Jest co srode patch w ktorym banuja hackerow. Co do lagow da sie grac moglo by byc lepiej oczywiscie ale nie jest najgorzej. Ja z internetem 32mb/s mam pingi u Turkow po 111-130 wiec dosyc dobrze. Jesli chcesz po wrocic do gry to znajdz sobie jakis klan w ktorym bedziecie grac miedzy soba.

2.Pytanie. Teraz nx mozesz kupic za sms-a . przelewem i paysefcardem. Teraz nie wiem ile kosztuja premka jak ostatnio kupowalem byla za 10k nx(Jakies 60zl)na 30 dni.

Premke teraz da sie kupic tylko i wylacznie gold na 30 dni badz wiecej. Bronie ktore sa na stronie mozesz je kupic za nx. Co do famasow czesami one sa tak zwana famasiarnia. Najnizsza cena famasa na 30 dni to 2400nx jak dobrze pamietam. Warto jeszcze wspomniec o retailach na bronie kupujesz retail boxa w grze za 2k nx i losujesz.

Sa rozne boxy z retailami np: famas, xm8, dual ak itp.

3.Pytanie. Tak banuja co tydzien dosyc duza liczbe hackerow.(Lecz zdarzaja sie bany tak zwane za nic). Co do antycheat-a to dla mnie dalej jest smiech na sali. Po prostu zmieniaja adresy bypassu co srode przez co coder musi robic czeste uptade cheata lecz wiemy to ze takie rozwiazanie nie zlikwiduje hackerow w tej grze.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

ok spoko dzięki za pomoc, a na jakim serwerze grać ? bo jest WEST który jest pusty (w tym momencie, no są 4 pokoje Niemców na hasło) i jest WORLD (jeszcze nie byłem na nim).

I czy ktoś by nie chciał ze mną zagrać od raza zapytam (na ts3 można pogadać i pograć).

Opublikowano

Warto grac warrocka? Bo ja bym chętnie powrócił do starych czasów, postrzelał sobie, ale to pewnie nie to co teraz. Z resztą warrock ma zjebaną grafike i jest masa hackerów. Nie wiem czy nie lepiej zbierać na bf4 albo chociaż cs:go

1373637009-U477327.png

Opublikowano

takie btw. co do cheatów, to nie łatwiej by im było zrobić tak, żeby adresy były sprawdzane i aktualizowane podczas włączania WR ? Wtedy by było prościej, takie coś CyberRazzer miał kiedyś, bo mam jego bazę, ale to było do adresów. A np. detour był cały pisany przy włączaniu (w skrócie : tylko czasem jak już detour i wgl się przedawnij strasznie to trzeba było aktualizować).

@UP jak dla mnie nie zaszkodzi spróbować grać w warrock'a ;) ja spróbuje.

Opublikowano

Cześć JacoH, odpowiem również ja na twoje pytania:

1. Pierwsza sprawa, hackerzy... w porównaniu do czasów G1 jest lepiej, jest ich mniej i są częściej banowani. Podczas cotygodniowej konserwacji w środę średnio zostaje zbanowanych 400-600 graczy. Co do laggów, zmniejszono na pewno ilość serwerowych lagów, podzielili serwery na West i World oraz za niedługo pojawi się serwer VIP aczkolwiek największy śmieć... płatny, takie same zabezpieczenia...jedynie dłuższe bany czy coś takiego.
  2. Druga sprawa, płatności masz wszelkiego rodzaju:

52e67f3a82145.png

52e67f4be0918.png

52e67f5a84c16.png

52e67f6bb911f.png

Do wyboru do koloru :D

Jak widać można użyć płatności SMS, gorzej jest właśnie z takimi itemami jak PREMIUM GOLD oraz FAMAS.

Premium Gold teraz coraz rzadziej jest samo, jak już jest to w jakiś drogich paczkach, które niekiedy się nie opłacają, jedynie z czerwonymi broniami są dobre... Na dokładkę nie ma możliwości kupna premium 3 dniowego, 10 dniowego jak to bylo kiedyś, najmniejsza ilość czasu to 30 dni i wyżej :D

Famas? Zwykłego famasa wycofali ze sprzedaży kiedyś, jedynie jest dostępny w jakiś random boxach, paczkach, eventach itd.

3. Trzecia sprawa... zabezpieczenia, najgorsze gówno... ostatnio przecież znowu działały skrypty oraz Weapon Binder (niektóre bronie)... tak samo hacki itp.

Jak mówiłem w pierwszym punkcie, mass bany, cotygodniowe konserwacje ratują jeszcze.

ok spoko dzięki za pomoc, a na jakim serwerze grać ? bo jest WEST który jest pusty (w tym momencie, no są 4 pokoje Niemców na hasło) i jest WORLD (jeszcze nie byłem na nim).

I czy ktoś by nie chciał ze mną zagrać od raza zapytam (na ts3 można pogadać i pograć).

Jak tylko sprawię sobie nowego PC, zapraszam PW, GG, TS3 :D

Warto grac warrocka? Bo ja bym chętnie powrócił do starych czasów, postrzelał sobie, ale to pewnie nie to co teraz. Z resztą warrock ma zjebaną grafike i jest masa hackerów. Nie wiem czy nie lepiej zbierać na bf4 albo chociaż cs:go

Nie ma co porównywać BF4 do warrock'a, porównanie gry F2P w części i P2P :x

takie btw. co do cheatów, to nie łatwiej by im było zrobić tak, żeby adresy były sprawdzane i aktualizowane podczas włączania WR ? Wtedy by było prościej, takie coś CyberRazzer miał kiedyś, bo mam jego bazę, ale to było do adresów. A np. detour był cały pisany przy włączaniu (w skrócie : tylko czasem jak już detour i wgl się przedawnij strasznie to trzeba było aktualizować).

@UP jak dla mnie nie zaszkodzi spróbować grać w warrock'a ;) ja spróbuje.

Powiedz do Jacoh nexonowi :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...