Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Ma Być?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj pisałem temat o broniach a teraz muszę wiedzieć jak usunąć wszędzie pisze 0 a jak wpisuje poprawnie kod usunięcia postaci to nic i co zrobić?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d02f948159b79260.html

Za pomoc dziękuje.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj pisałem temat o broniach a teraz muszę wiedzieć jak usunąć wszędzie pisze 0 a jak wpisuje poprawnie kod usunięcia postaci to nic i co zrobić?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d02f948159b79260.html

Za pomoc dziękuje.

zazwyczaj to tylko chwilowy bug , jak wejdziesz na postać powinno być wszystko tak jak było

ale sam miałem taki przypadek że nie grałem na sdlongju z 3-5 tygodni a gdy wbiłem na stare konto wszystkie miały 0 lvl a

przy zrobieniu nowej postaci wszystko normalnie chodziło do dziś nie wiem ocb :D

PS: na przyszłość nie musisz pisać jaki temat ostatnio pisałeś :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No to mam źle bo nie grałem około 2 miesięcy więc trudno ale dzięki a ja założyłem postać i nic a jak włączyłem postać to gdy pokaże się pasek u dołu i nic nie idzie:] .

Dzięki i Pozdro

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!