Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mundo zmora brązów ;o

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MUNDO

Potworna i sadystyczna postać gry League of Legends. Pochodzi z miasta Zaun, gdzie od dziecka uwielbiał zadawać ból zwierzętom i ludziom. Jako mały brzdąc torturował i eliminował zwierzęta z sąsiedztwa, umiejętnie zacierając po sobie wszelkie ślady. Gdy osiągnął pełnoletniość doprowadził do śmierci obojga swoich rodziców, tak aby wszystko wyglądało na nieszczęśliwy wypadek. Kolejne lata spędził na staraniach o dyplom medyczny, który w końcu uzyskał, będąc wcześniej oskarżonym o popełnienie bez mała czterdziestu zbrodni, choć oczywiście nie potrafiono przedstawić na to żadnych wiarygodnych dowodów. Jako doktor skupił się na zgłębianiu tajemnic ludzkiego mózgu i doznań, odnajdując wszelkie receptory bólu w ciele ludzkim i wymyślając sposób na ich wyłączenie.

Siemka w tym poradniku przedstawie postac Mundo . Tania wytrzymała postać którą żaden brąz nie ubije . Pokaze runy i build i rozdawanie skilli . Jak wroce temat ulepsze xD

Masterki

att_c.pngdef_c.pnguti_c.png

0 30 0

jdc490.jpg

Runy

ax2sr4.jpg

seal1.pngGreater Seal of Armor(+12.69 armor)

glyph1.pngGreater Glyph of Magic Resist(+12.06 magic resist)

quint1.pngGreater Quintessence of Health Regeneration(+8.1 health regen / 5 sec.)

mark1.pngGreater Mark of Hybrid Penetration(8.1 Armor Penetration and 5.58 Magic Penetration)

Start :

qszwdh.jpg

Startujemy z tarcza dorana potkiem i trinkietem .

Full build -

0as248.jpg

Tabi , Sunfire Cape , Spirit Visage ,Thornmail , Golem , Liandry , Torment

Maxowanie skilli :

61q28t.jpg

q - 1 , 3 ,5 , 7 , 9 ,
w-4,8,12,13
e- 2,14,15,17,18
r- 6 , 11 ,16
Counter
Munda kontruja Kog'Maw , Fizz , Elise , Aatrox .
ik0mr6.jpg
Mundziak kontruje Amumu Nasusa Riven i Jaxa ,
qmteul.jpg
Dr jest dobry na linie z Nidalee Anivia Teemo i Aatroxem .
wvy9c5.jpg
Itemy i czary kontrujace Mundo :
wgewhn.jpg
Wskazówki
Sadyzm użyty w odpowiednim momencie może podpuścić przeciwników do zaatakowania ciebie, gdy nie mają dostatecznej siły ataku, żeby cię wykończyć.
Oblicze Ducha zwiększy wartość leczenia Sadyzmu oraz zmniejszy czas odnowienia twoich umiejętności.
Tasaki są potężnym narzędziem do zabijania neutralnych stworów. Zamiast wracać do bazy farm neutralne stwory do momentu, aż Sadyzm będzie gotowy do użycia.
Ja grając mundo zrobiąc go pod tanka moglem spokojnie z ultem moglem wziasc na siebie 2 wieze przy nexusie i przecinikow na klate i sie szybko nie wyj***** . Jak dla mnie najlepsza postac za 1350 IP . Najbardziej nadaje sie na topa lecz widzialem przypadki gdy grali nim na jungli i dobrze im to wyszlo .
Cena
d8s1em.jpg
Jest bardzo tani silny i wytrzymaly .
Statystyki
lnwx41.jpg
Ma bardzo dużo zdrowia i obrony i jest nawet latwa postacia . Atak tez ma duzy wiec zabic kogos to nie problem . Skille zabieraja mu zycie ale szybko je regeneruje .

signature5y.png

Opublikowano

1. Jakie to są masterki 0/30/0, bo mi to niewiele mówi.

2. Bardzo dziwny build. Brakuje w nim core itema czyli Warmoga, a poza tym zawiera 7 itemów???
3. Ogólnie poradnik bardzo biedny i słaby. Nie rozumiem powodu publikowania takiego czegoś.

Opublikowano

2. Bardzo dziwny build. Brakuje w nim core itema czyli Warmoga, a poza tym zawiera 7 itemów???

3. Ogólnie poradnik bardzo biedny i słaby. Nie rozumiem powodu publikowania takiego czegoś.

2. Na mundo warmog to nie core ;)

3. Napisał, że jak wróci to ulepszy temat

Opublikowano

Co to wgl. jest? To jest poradnik? Czy parę obrazków, nieczytelnie opisanych? Proponuję usunąć temat, a gdy autor "wróci" założy nowy, gdzie będzie się znajdował poradnik, a nie to co jest teraz.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kolor tła tekstu inny niż tło forum = tut skopiowany, poza tym i tak do dupy, bo nic nie ma opisane, jest tylko sam build (również chujowy).

Opublikowano

Wszystko skopiowane z solomida z guide by Bunzi..

http://www.solomid.net/guide/view/55826-drmundo-build-guide-fighter-by-bunzi

Identyczne zdjęcia tam są..

Jedynie przetlumaczyl nazwy itemow i dodal cos na poczatku xD

Wszystko skopiowane ale dodal durne zdjecia i cos od siebie na poczatku . Hmm czy jest w tym logika ? Wszystko to obejmuje caly tekst a jak cos zminilem to nie jest wszystko . Najpierw naucz sie logicznie wypowiadac . Moze inspirowalem sie Bunzi a ty odrazu ze plagiat .

signature5y.png

Opublikowano

Wszystko skopiowane ale dodal durne zdjecia i cos od siebie na poczatku . Hmm czy jest w tym logika ? Wszystko to obejmuje caly tekst a jak cos zminilem to nie jest wszystko . Najpierw naucz sie logicznie wypowiadac . Moze inspirowalem sie Bunzi a ty odrazu ze plagiat .

Dobra, ale powiedz mi, po co się bawić w takie wycinanie poradnika z Solomid i wklejanie fragmentów zdjęć z niego tutaj w temacie ? To jest bez sensu ;p

Jak już piszesz poradnik, to chociaż postaraj się opisać postać, no i ogólnie jakoś to wszystko poukładaj.

Nawet runy są wklejone z tłem z innej strony. To nie świadczy dobrze i nie sprawia dobrego wrażenia.

Opublikowano

MUNDO

Siemka w tym poradniku przedstawie postac Mundo . Tania wytrzymała postać którą żaden brąz nie ubije . Pokaze runy i build i rozdawanie skilli . Jak wroce temat ulepsze xD

To jest cała twoja praca, wszystko inne jest skopiowane z tamtego poradnika jedynie co to dodałeś jakieś durne opisy dla idiotów.

Opublikowano

Po pierwsze ze mundo na low dywizjach jest banowany co 2 gry.

Z tego poradnika nic nie odczytalem, pare obrazkow -,-

A czy w ksiazkach w szkole tez masz tylko czytanie chyba jakies obrazki macie przedstawiajace dana rzecz .

signature5y.png

Opublikowano

1. Juz dodalem masterki.

2. 7 itemow jest bo napisalem tez trinket wiec 6 zwyklych itemow i trinket

3. Byl slaby ale go rozbudowalem .

signature5y.png

Opublikowano

Poradnik słaby i bezsensu, wszystko przekopiowane, poradnik na siłe robiony.

Opublikowano

Mi się podoba.

Like :D

A tak btw. Czy build nie jest wzorowany ''Nervarienem'' ? xD

Ostatnio Go oglądałem miał identyczny, a niby na miejscu wymyślał ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Mi się podoba.

Like :D

A tak btw. Czy build nie jest wzorowany ''Nervarienem'' ? xD

Ostatnio Go oglądałem miał identyczny, a niby na miejscu wymyślał ;x

Wiesz jak im sie nie podoba niech zrobia lepsze . Lol nie widze tego like xD Nervarienem troche tez to jest misczu . Ciesze sie ze sie podoba moze cos jescze dodam ewentualnie ulepsze ;)

signature5y.png

Opublikowano

A czy w ksiazkach w szkole tez masz tylko czytanie chyba jakies obrazki macie przedstawiajace dana rzecz .

Naucz się przyjmować krytykę.

Co do poradnika przyda się, akurat będę teraz chodził często na solo topa, może zagram Mundo z twoim buildem.

Opublikowano

Naucz się przyjmować krytykę.

Co do poradnika przyda się, akurat będę teraz chodził często na solo topa, może zagram Mundo z twoim buildem.

Mundo na solo topa jest idealny ostry haras i sie nie musisz wracac wcale do bazy bo odpalasz ulta i masz cale hp . Dzieki ze zagrasz na moim buildzie . Umiem przyjac krytyke tylko pewnie osoby napisaly to specjalnie bo to gorszych i mnie opisanych tutow daja duze oceny ;) Wymysle cos ciekawego to edytuje i napisze .

signature5y.png

Opublikowano

Mundo na solo topa jest idealny ostry haras i sie nie musisz wracac wcale do bazy bo odpalasz ulta i masz cale hp . Dzieki ze zagrasz na moim buildzie . Umiem przyjac krytyke tylko pewnie osoby napisaly to specjalnie bo to gorszych i mnie opisanych tutow daja duze oceny ;) Wymysle cos ciekawego to edytuje i napisze .

Napisali tak bo skopiowałeś tut z innej strony...

Opublikowano

Napisali tak bo skopiowałeś tut z innej strony...

Dobrze jak masz cos jescze do mnie to pw i nie robmy spamu. Niewazne co zrobisz ludzie i tak powiedza ze ch***** lub ze skopiowane ehh. Jest to moj 1 poradnik to postaci w lolu wiec troche tez zrozumienia ;)

signature5y.png

Opublikowano

Po co robić poradnik skoro on nie jest perfekcyjnie napisany. Może jakby informacja na jakiś temat była nie jasna to tak, ale nie że zapomniał dać sobie w jakiej kolejności składać itemy aż mnie ból dupy złapał.

Opublikowano

Po co robić poradnik skoro on nie jest perfekcyjnie napisany. Może jakby informacja na jakiś temat była nie jasna to tak, ale nie że zapomniał dać sobie w jakiej kolejności składać itemy aż mnie ból dupy złapał.

Odezwal sie Challenger z brazu. Kazdy robi poradnik na tyle ile jego stac jeden zrobi lepszy drugi gorszy . Jezeli by kazdy poradnik mial byc napisany perferkcyjnie to moze by bylo tylko 5 poradnikow tutaj.

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...