Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podpinanie subdomeny pod serwer na ownserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam domene minestory.pl na biznes hoście użyłem jej na hostingu hostinger zrobiłem subdomenę mc.minestory.pl i wszedłem na ownserver i w zakładce własne ip zrobiłem tą czynność którą macie przedstawiona na zdjęciu w załączniku.

Mam pytanie czy to zadziała!?

post-1095800-0-54497800-1390768260_thumb.png

Opublikowano

Znalazłem w podobnym temacie znalazłem poradnik od użytkownika, i myślę, a bynajmniej mam nadzieję że to pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/1135373-pytanie-jak-podpiac-darmowa-domene-pod-serwer-minecraft-hosting-ownserverpl/

I również, tak jak @UP, jeśli nie sprawdzisz to się nie przekonasz czy to działa!

A najlepiej weź poproś kolegę o pomoc, czy to aby na pewno będzie działać u każdego! (przy okazji nie dawaj żadnej rangi koledze)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Dziękuje , za pomoc ^^

Nie ma to jak w nocy być o 7 godzin szybciej i tworzyć tutaj posty, które naprawdę wnoszą coś do tematu.

Na dodatek szukać tych tematów po całym forum i nic za to nie dostawać... żałosne.

Gratulacje @KoxMinecraft112 za powielanie odpowiedzi!

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...