Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

2kapelusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! podczas jechania wyścigu (mając jednocześnie odpalone 2 okno gry - chwilę temu wyłączyłem GWPA Bota) wyrzucony zostałem na pulpit a okno gry z wyścigiem (moje najcenniejsze konto) zostało zamknięte.

Po chwili gdy starałem się do gry wrócić zastała mnie przykra informacja treści następującej:

post-1095948-0-29503400-1390766251_thumb.png

Wyskakuje mi ta wiadomość ciągle po próbie zalogowania do launchera, z kolei jak chcę do gry wejść z DarkLauncher'a pomocą to opowiada mi on taką historię:

post-1095948-0-63303200-1390766360.png

Sytuacja poprawić się nie raczyła od godzin paru, do gry wciąż nie mogę się zalogować.

Na konta inne zalogować się mogę i grać normalnie.

Na stronkę tym kontem mym cennym mogę się zalogować.

Mogę się też zalogować do gry na serwery chicane, a na codzień apexami się raczę.

Nie wiem co zrobić powinienem!

Napisałem już do technicznej pomocy, problem opisując. Odpowiedzi nie uzyskałem!

Czyżbym bana dostał? Czy to tylko wizja mroczna i koszmarna?

Przecież cheatów nie używam! Ino boty pomagają mi w tych czasach trudnych!

Boosty kupuję dość hojnie!

Czy pomocy od was oczekiwać mogę?

Z góry dziękuję przyjaciele i szerokiej drogi!

Opublikowano

Tak czy siak... Nie wiesz może co mogło się tu zadziać?

Tak na marginesie słyszałem, że już bywało tak, że nie banowali nawet tych sprawdzonych cheaterów ze względu na Kasę - Boosty (kupowali masę).

Może jest w tym trochę prawdy i dla mnie nadziei?

(wyłączyłem tą konwersacje w pomocy jako resolved więc sprawa zamknięta, ale problem ciągle istnieje).

Po przeinstalowaniu gry problem sam rozwiązać się zdołał, zatem zamknąć ten wątek by można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...