Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki plugin na levele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar zrobic serwer 4fun gildie minigames i zastanawiam sie nad pluginem na lvle

gdy kiedys mialem serwer z survivalgames mialem plugin pvplevel i nie dodawal lvla za zabijanie graczy a gdy wgralem autorski plugin ultrapvp normalnie dodawal lvle ale gdy zabijem gracza na arenie survivalgames to lvla nie dodawal

i kolejny plugin ktorego szukam to plugin na thewallsy ktory dziala na craft bukkicie 1.7.2

Opublikowano

Wydaje mi się, żeby lvl się nabijały za Survival Games, to trzeba konfiguracji pluginu Survival Games z pluginem który dodaje LvL.

Co do TheWalls to @UP podał, możliwe że poprawny! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

ja polecam ScoreBoardStats lub bardziej "zaawansowane lvl" McMMO albo nawet PVPLevels

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

kuba 669

potrzebuje skrypt ktory dodaje tabliczke na ktorej wpisujemy komende np.

gdy wpiszemy na tabliczce /spawn to nas teleportuje na spawn gdzy bedzie na tabliczce /kit tools do po kliknieciy na tabliczke dostajemy zestaw

Opublikowano

kuba 669

potrzebuje skrypt ktory dodaje tabliczke na ktorej wpisujemy komende np.

gdy wpiszemy na tabliczce /spawn to nas teleportuje na spawn gdzy bedzie na tabliczce /kit tools do po kliknieciy na tabliczke dostajemy zestaw

CommandSigns

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/command-signs/
1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

kuba669

a jesli chcesz napisac mi plugin to prosze mozesz napusac mi taki plugin ktory bedzie zaliczac zabicia na survivalgames ,thewalls , vampirez i na innych mini games i normalnue gdy kogos zabijemy

bardzo dziekuje

cziter20 bardzo dziekuje dlugo szukalem takiego pluginu zaraz go sprawdze

Opublikowano

czy mogl by ktos przerobic ten plugin na wersje craftbukkita 1.7.2 bo ten plugin na 1.7.2 nie dziala

link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/the-walls-minigame/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...