Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Timer mk jogo pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy za używanie timera w mk jogo można dostać bana? i czytałem coś tam że to wyskakuje na czacie a da się takie coś zrobić żebym tylko jak widział timer a nie cały team?

Pasjonat
Opublikowano

1. Tak bo jest to oszustwo, ułatwianie gry itp.

2. Nie wiem bo nie używałem tego.

.

Opublikowano

1. Tak bo jest to oszustwo, ułatwianie gry itp.

2. Nie wiem bo nie używałem tego.

Czyli w tym programie można używać tylko zmiany skinów? a jeśli tego nie używałeś to możesz jakoś potwierdzić czy za to jest ban? jak jest jednak to jaka szansa że wykryją? :P bo często nie chce mi się samemu tajmingu robić

Opublikowano

Czyli w tym programie można używać tylko zmiany skinów? a jeśli tego nie używałeś to możesz jakoś potwierdzić czy za to jest ban? jak jest jednak to jaka szansa że wykryją? :P bo często nie chce mi się samemu tajmingu robić

Jeszcze nikt za to nie dostał bana, a tysiące osób to używa, więc się nie bój :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

Po prostu wyłącz powiadamianie teamu, nikt się nie zorientuje.

tylko za bardzo nwm ktora to opcja bo nie umiem portugalskiego :P i tak przy okazji na mapce pokazuje mi blue smoki barony i redy da się to tak ustawić żeby pokazywało wiedźmy? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...