Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop w małym budżecie

grzechis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam dla was pytanie dotyczące jakiegoś laptopa. Zależy mi bardziej na takim do gier. Chciałbym, żeby poleciało na nim LoL, 4story i gry takiego pokroju. (Super by było coś w stylu Skyrim na średnich, ale nie wiem czy mogę o czyś takim myśleć)

Jak narazie pieniążków nie mam bardzo dużo, ale mam zamiar teraz na coś do gier pozbierać. Pytanie czy znajdzie się taki laptop do 2 tysięcy. Jest też druga opcja: PS3 albo PS4. Nigdy nie miałem konsoli. Teraz mam mojego starego laptopa (procesor 1,8ghz x2, 2gb ramu i karta 128mb) Na tym LoL chodzi z 30 FPS'ami. Doradźcie mi czy warto inwestować w laptopa, czy bardziej w konsole, której jeszcze nigdy nie miałem. Serdecznie dziękuję za pomoc! Polecą plusy.

Opublikowano

Skoro chciałeś kupić konsole to jakiś monitor czy telewizor masz, więc komputer równie dobrze możesz podłączyć. A jak nie, to koszt jakiegoś taniego monitora to może z 300zł, a da się też kupić za mniej. A komputer za tą cenę i tak będzie wydajniejszy od laptopa za te 300zł więcej. Koszt kabla, myszki czy klawiatury to góra kilkanaście złoty, więc to różnicy nie robi. Więc najlepiej będzie kupić zwykły komputer stacjonarny, bo do gier będzie to znacznie lepszy wybór. Na którym zagrasz już w też trochę nowsze gry.

Opublikowano

Mam TV 42 cale więc na konsoli grałoby się dobrze. Dzięki za pomoc, ale narazie musze jednak wymienić napęd w moto więc jeszcze zejdzie troche czasu zanim coś uzbieram...

Niestety CLOSE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...