Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińska nawałnica.

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam PS3 i zwykłego bf4.

Chciałbym dokupić dodatek chińska nawałnica, ale nawet na psn nie mogę go znaleźć, na allegro też nie.

Gdzie mogę kupić ten dodatek?

@edit

Czy trzeba mieć premium aby mieć dodatek?

Opublikowano

Poszukaj dobrze w PS Store.

Musi tam być.

@edit

Mając premium otrzymujesz go za darmo. Bez premium możesz go kupić.

Opublikowano

Mam PS3 i zwykłego bf4.

Chciałbym dokupić dodatek chińska nawałnica, ale nawet na psn nie mogę go znaleźć, na allegro też nie.

Gdzie mogę kupić ten dodatek?

@edit

Dodatki na konsole można kupować tylko w Xbox Live bądź PlayStation Store (zależy od konsoli) Wejdź w zakładkę dodatki i tam poszukaj. Jak nie znajdziesz to wpisz w wyszukiwarce "China Rising". Jak to też nie pomoże, to znajdź w sklepie Battlefield 4, wejdź w niego i zjedź na sam dół. Tam będziesz miał informacje na temat dodatków. Pewnie będziesz miał pozycję premium oraz właśnie ten dodatek bo na razie żadne inne się nie ukazały. Jak żadne z powyższych czynności nie pomogły to pisz do Sony. Musisz napisać do Sony bo to jest ich sklep i oni najwyraźniej mogą mieć jakiś problem, że nie wyskakuje dodatek do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...