Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak w temacie bot nie odnosi itemów do depo i skutek jest taki że jak nazbiera np elixirów to blokuje się przy NPC bo inventory jest zapchane elixirami i nie może zakupić takiej liczby potionów jaka jest w ustawieniach bota...

Zamieszczam screeny ustawienia bota.

Na drugim screenie opcja "Sort Storage" została ustawiona dzisiaj ale także nic nie daje. Już nie wiem ocb z tym botem niby taka rewelka jak to ludzie piszą a ja mam z nim same problemy ehh...

I dodatkowo bot nie chciał mi dzisiaj wrócić do miasta jak zabrakło mi potionów na MP - efekt był taki, że bił bez skilli ;O

Mam ustawione, że jak zostanie 5 potionów na MP ma wracać, ale coś mu nie wyszło. Z brakiem strzał o ile pamiętam było ok.

Oczywiście opcje powrotu do miasta mam ustawioną, jak padłem to wrócił.

5929eff3545df_post-134908-126677913409.jpg

5929f3ea23811_post-134908-126677914081.jpg

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź, zaznaczyłem tę opcję.

Teraz mam takie pytanie, to co jest pokazane na screenach tak ma zostać czy coś zmieniać po zaznaczeniu opcji "Save to storage" ??

Pozdrawiam!

Opublikowano

zaznasz jeszcze own items bo to jest że ma podnosić swoje itemy znaczy twoje jak ci dropną other niech zostanie też więcej zastrzeżeń nie mam na 2 raz poszukaj poradnika do sbot tam masz wszystko ładnie opisane