Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z FPS w War Thunder

CombatOrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z FPS wszystko było ok miałem około 100 fps w grze do czasu FORMATU sterowniki są po aktualizacji jednak teraz fps wahają się od 10-30 co strasznie utrudnia grę czy ktoś ma jakiś pomysł ?

Parametry

Grafika- radeon 7700 HD series

proc-Intel i5 3,1 GHz

6 gb ramu proszę o pomoc

[jeśli to zły dział to przepraszam ;c]

Opublikowano

Jeśli format to instalowałeś WT od nowa, możliwe więc że się włączyły jakieś opcje graficzne których poprzednio nie było. A dział dobry.

Opublikowano

Jeśli format to instalowałeś WT od nowa, możliwe więc że się włączyły jakieś opcje graficzne których poprzednio nie było. A dział dobry.

Na tym sprzęcie powinno chodzić na wysokich/ultra, więc to raczej nie wina sprzętu i ustawień.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Rad robiłem skanowanie krótkie więc zrobię długie teraz jest coś dziwnego w grach pokroju bf4/bf3 mam 100 fps w cs go 200-300 a w LOLU spadaja do 2 o co chodzi ? :D

Opublikowano

@up chyba chłodzenie powietrzem a obudowa to nie wiem jak sprawdzić bo kupowałem 2-3 lata temu [może to jakiś kurz itp]

//edit do zamknięcia przeczyściłem kurz itp i tera jest 30-50 C a fps wróciły do normy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...