Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Mount & Blade

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę tą sugestię na prośbę użytkownika @MrArek1000

Do rzeczy:

Witam!

Chciałbym, aby było utworzone forum o grze Mount & Blade.
Jest to gra tpu cRPG. Najlepszy symulator średniowiecznego rycerza.
I do tego w nim subfora:
Mount & Blade -> Modding
Mount & Blade -> Poradniki
Mount & Blade -> Cheaty
Może coś o grze?
W grze jest 5 frakcji (w Warbandzie 6). Są królowie i wasalowie. Zaczynasz grę jako zwykły podróżnik. Twoim celem jest przejąć całą krainę. Możesz dołączyć do istniejącej frkacji, lub w Warbandzie utworzyć swoją. Rekrutować można na wsi. W miastach można kupić uzbrojenie, jedzenie, jednostki (w karczmie) iść na arenę i wiele innych! Na wszelki wypadek gdy zwykła gra znudzi się zawsze jest wiele ciekawych modów. Chciałbym, aby pewnego dnia kilka osób z mpc utworzyło większy mod do tej wspaniałej gry.
Mam nadzieję, że pomysł się spodoba!

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Za, bo dekto ;p

Proszę, nie oceniać tylko dlatego, że wstawił ją Dektored. On mi tylko pomógł, ponieważ mam za małą ilość postów by napisać nowy temat. Więc proszę na przyszłość się tym nie sugerować.

Bo gra ciekawa, dobrze rozbudowana i warto poznać jej różne strony, spróbować stworzyć moda, znaleźć mody, poradniki, cheaty. Gra jest popularna i myślę że nie jednemu przypadła do gustu. W google możesz się dowiedzieć też trochę o gierce, obejrzeć jakieś filmiki. Polecam, abyś tak zrobił :3

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Jak już mówicie by dać ten dział na próbę, to narazie póki co widzę sprawę jako subforum w dziale RTS.

Zieloni decyzja do was, ja nie widzę problemu. ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...