Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Już Dość Tej Strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sieci pojawiła się nowa strona na której możemy wygrać dużo wartościowych nagród. mam już dość tej strony jest serwisem zamkniętym więc aby się do niego dostać trzeba zostać zaproszonym przez kogoś kto ma już tam konto.

mam już dość tej strony jest stroną oferującą bardzo cenne nagrody np. iPod Touch, iPod Nano, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, Skuter Piaggio i wiele innych!

To prawdziwa firma która w ten sposób próbuje zgromadzic wokół siebie wielu użytkowników. Lockerz jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

Wystarczy wpisać swój email w znajdujacym się na dole polu i zacząć swoją przygodę z mam już dość tej strony

Nie zwlekaj i zarejestruj się już teraz! Zaproszenie otrzymasz w przeciagu kilku godzin.

Co zrobić żeby się zarejestrować?

Podaj swój email, wysyłając go na gg:723664

Jak zbierać punkty?

Jak na razie są 3 możliwości zbierania punktów:

- Codzienne logowanie - 2 PTZ

- Odpowiedz na pytanie dnia - Do 10 PTZ (głównie 2 PTZ)

- Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za zaakceptowane zaproszenie.

Czym jest Z-list?

Po zaproszeniu pierwszych 20 osob uzyskujemy status Z-list.

Dzieki niemu podwajaja się przychody PTZ oraz dostajemy nagrode w postaci koszulki.

W przypadku użytkownika Z-list punkty zdobywa się następujaco:

- Codzienne logowanie - 4 PTZ

- Odpowiedz na pytanie dnia - Do 20 PTZ (głównie 4 PTZ)

- Zapraszanie znajomych - 4 PTZ za zaakceptowane zaproszenie.

Opublikowano

@up mam pytanie kiedyś widziałem jak wygląda ta strona i szczerze mówiąc tam są rzeczy za 200 pż to wystarczy sie zalogować w ciągu 100 dni i masz rzecz ?

:P

Opublikowano

@up mam pytanie kiedyś widziałem jak wygląda ta strona i szczerze mówiąc tam są rzeczy za 200 pż to wystarczy sie zalogować w ciągu 100 dni i masz rzecz ?

Jak zalogujesz się na stronę to powinno być podane (chyba w języku Angielskim) ile PTZ na daną rzecz (np. PSP) i co trzeba zrobić aby móc dostać tą rzecz (np. podać adres zamieszkania itd.) ... ;)

Opublikowano

Mi chodzi o to faktycznie czy jeśli się zalogujesz codziennie to masz 2 pż za każdy dzień czy to tylko dla picu ???

:P

Opublikowano

Ej ziomek nie napisałeś, że można dostać jeszcze punkty za oglądanie filmów. Od dzisiaj można dostaje się 4 ptz za film, a tych filmów trochę jest :P

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Mi chodzi o to faktycznie czy jeśli się zalogujesz codziennie to masz 2 pż za każdy dzień czy to tylko dla picu ???

Użytkownik malpa112 napisał/a, że logujesz się i dostajesz te 2 PTZ ... :)

Ja rozumiem to tak, że 1 logowanie 2 PTZ. :D

Tzn. musisz zalogować się 100 razy w ciągu 100 dni, aby uzbierać 200 PTZ. :P

PS. Już ktoś założył taki temat ... --> http://www.mpcforum....ia-zaproszenia/

Opublikowano

to jest temat o lockerz a to jak mnie sie zdaje jest tutaj zakazane

hmm wedlug mnie powinno to byc zamkniete i topic warna powinienes dostac

a co do strony to fake jak nic kumpel ma tam juz z-listera i od miecha nie dostal koszulki nawet o nagrogach nie mowiac ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano