Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne kopanie bez Nodusa!

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż znalazłem taki jakby bug (Nie wiem jak to powiedzieć) . Więc zaczynamy ;P

1.Kopiemy coś

2.Kiedy już naciskamy klawisz myszki to odłączamy myszkę

I Automatycznie nam kopie

UWAGA!

Kiedy klikniemy znowu klawiszem myszki to wyłączy nam to!

Opublikowano

Można zrobić tak:
Start -> Panel sterowania -> Mysz -> Przyciski -> Na samym dole Blokada Klikniecia i mamy takie coś : Włącz funkcję blokadaklikniecią (domyślnie odznaczony) i zaznaczamy to następnie klikamy Ustawienia i ustawiamy ile mamy czasu trzymac myszkę aby sama kopała aby to anulować wystarczy kliknąć a jak wyłączyć to odznaczyć blokade kliknięcia .

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatne np. do stoniarek :)

Lajk ^^

thks99znripz.jpg

by KoNdZiUKing

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie najlepszy sposób na automatyczne kopanie podał #Biczys. :)

Nie trzeba się bawić w odłączanie myszki, a to tylko kilka kliknięć ;p

Opublikowano

Tak jak napisał Craash ustawiasz w opcjach rozwalanie na spacje, albo dodatkowy przycisk na klawie jak macie, stawiacie coś na przycisk i proste, łatwiejsze niż to co napisał Biczys

Opublikowano

Można zrobić tak:

Start -> Panel sterowania -> Mysz -> Przyciski -> Na samym dole Blokada Klikniecia i mamy takie coś : Włącz funkcję blokadaklikniecią (domyślnie odznaczony) i zaznaczamy to następnie klikamy Ustawienia i ustawiamy ile mamy czasu trzymac myszkę aby sama kopała aby to anulować wystarczy kliknąć a jak wyłączyć to odznaczyć blokade kliknięcia .

O wiele lepszy sposób. Nie trzeba skracać żywotności kabla.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

A nie lepiej kopać i wcisnąć F11 i kopie samo? :O

ale ten przycisk odpowiada za full screen :P to już nie stopuje gry

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Przestaw kopanie na spację, i zablokuj ją czymś i GOTOWE! MAGIA :)

Heh już od dawna tak kopę na HC. Polecam nacisnać spacje i włożyć tam jakiś papierek :D Ide na obiad wracam bum 1,5 stacka zlota i 30 diaxow,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...